Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramos car! Real mora hitno popraviti igru, ovo nije ni blizu dovoljno za borbu s najjacim timovima Evrope. A sad cemo u komentarima saznati koja je to sudijska greska presudila da Real pobjedi :))
To sad neki uspjeh nakon sto su ulozili 400 500 miliona u ekipu??
@buhtla Idiote,ima se moze se.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma ništa podić spomenik Ramosu tu negdje u blizini Bernabea ili preimenovat ime stadiona iz Brenabeu u Stadion Sergio Ramos!
Sad realno da ga Ramos nije zabio ni iz čega ovo je mogla biti kobna utakmica za Real,bio se opasno Napli razigrao,još dadoše rani gol....igra Reala fuj jednom riječju....Napoli sa tri puta manje kvalitetnim timom napada i razbija Real,ovi se kao brane sa Baleom,CR7,i Benzom,da nespominjem klupu Isco,James,Morata....Zidan pod hitno treba nešto da mjenja u igri Reala,jer neće proći dalje,u sljedći krug,osim ako nekim čudom nedobijuu Lester!
@ma eto Jarane ja navijam za Real,ali treba biti realan i pogledat cijeli tok meča,rezultat se pika,ali rezultat nije igra....zbog čega se Zidan branio od prvog minuta sa onakim timom???Mislim ima tu puno da se prigovori na igru ne na rzultat,ali talism Realov opet neću reći spašava,ali ipak donosi Reali miran kraj utakice!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fini su ovi komentari navijačica Barcelone koje je sve isvojila zagvaljujući sudijama. Ja se nadam da će večeras Barsa proći.
Sok i nevjerica u pecinama katalonskih klosara,ponadase se..Kad ono,svakom po gol fore i onda karacina.Sutra laganini PSG gazi uefalonce 1-3,cemu rusiti tradiciju da u uzvratima dobivaju samo gosti...Sutra ce krenuti MSN uraganski a onda ce ih smiriti Cavani i Draxler :)
Velikii klubovi to odrade rutinski u drugom poluvremenu... kao Real, Bayern
opet ramos osvaja zlatne lopte penaldu
Ramos kandidat za prvog strijelca LP
s 2 gola?
CRISTIANO RONALDO NAJBOLJI IGRAC SVI VREMENA !
Jednostavno, Real rutinski....
Mrtvi Napoli. Obicni smecari nista drugo. Brukaju Italiju.
Heisenberg22 Nisi gledao utakmicu, Napoli je ocitao lekciju Realu u prvom poluvremenu, pocetkom drugog poluvremena Napoli nije iskoristio svoje sanse i to uvijek skupo kosta. Sa ovakvom igrom tesko da Real moze stici do cilja.
@Hustler Svojim roditeljima reci da su kretencine, ovnino neobrazovana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sergio proklet bio na dan zena...haha salim se,frajera treba umjesto benzeme gurati u napad
...spomenik čovjeku podići u sred Madrida
Rasap ciganskog sijela u Napulju i brexit u Londonu .
šteta
Svaki put Ramos 😂