Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budeš najbolji sigurno ćeš doći u real, na dobrom je putu...
aj crnjo ne rise propasces za dvije sezone
Jasno je svima da ce Mbappe preci u Real, kad tad, a kako se pise da Ronaldo ode, dolazi ili Mbappe ili Neymar 1/1 sigurno..Realu nije problem plati,zna da ce otplatiti bilo kojeg od njih dvojice kroz dresove, a jos kad uzme za Ronalda 100miliona..to je to
Mbappe ko Henry nekad. Mlad, uziva dok igra, ima sjajnu tehniku i ogromno samopouzdanje, a jos uvijek tinejdzer. Gdje god da ode, bice kljucni igrac. S druge strane, ako PSG doista ide na osvajanje LP, ne bi smio da ga pusti nikako.
meni je taj PSG nekako usran klub imam.osjecaj da nikad nece osvojiti LP
klub stvoren na silu..kao i City..basnoslovnim pumpanjem novca u klub..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donatello