Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova strela evropskog nogometa
Sta ce saovim postic nekome milijoni a igracima propast karijere, Fracuska liga nista nije moras dati 50 golova dabise brojalo kao u Engleska liga 25 golova itd. Jos nijeda nije pokazo svoju vrijedno od novi igraca Poba 105 milijona, Anthony Martial, 75 Milijona , Memphis Depay 50 Millijona itd.
MbPape kao Pape! Ali igrac Pape, ne selektor, da se razumijemo!
ja ovo nikako ne kontam..ono 130mil. za klinca..i ne daj boze ligamenti odu,ili se jednostavno ne uklopi u novu sredinu..al jebaji ga danas ako imas dobrog agenta da si zadnji kloc vrijedis min 40mil.
Dresovi jarane, dresovi. Perez ce uzeti prvi mjesec 130 miliona nakon sto ga potpise.
Ima se, može se...
Real madrid najzaduzeniji klub. Da im banke zatvore pozajmice pukla bi citava liga spanska zajedno sa barcelonom.
@SnoopDogg Real madrid nudi 130 miliona. Real i barca su najzaduzeniji klubovi. Zaduzeni klubovi nude astronomske cifre za ovakve igrace. Veze s vezom ima sve samo treba povezat snoop dože.
Malo provjeri ko je najzaduzeniji , to se davno promjenilo. Real i Barca vise nisu ni u top 10, 15 po zaduzenosti .
siromasni englezi haha
Ovaj fudbal bas ode u hendek
U Monacu ce ostat samo fizioterapeut.
hahahha , dobar :D
@WilliamCostigan Ako i njeg ne utale...