Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda se pitaju odakle im dugovi.
Kad novinari kazu da klubovi imaju dugove odmah uracunaju uguvore igraca npr Ronaldo 13 mil god x 5 godi = 65mil itd Ako ste gledali spisak najvrijednijih ekipa i njihov profit onda vidite da je to biznis u kojem je Real u debelom plusu.
kad real na rate placa ... bice ovo zanimljiva sezona u Primeri ali i u LP-a ... sa jedne strane Messi-Neymar a sa druge Cristiano-Bale ... uh ...
Sto meni ovaj gubičar jako liči na onog manekena Cristinu? Jao kao da sa industrijske trake silaze....
Al bukvalno ! Sve isti nekakvi k'o da iz pašetete izliječu. Nekakvo ponašanje "polu muškarac 1/3 žensko i ono malo procenata sto ostane jednostavno kreten". Od frizura nekakvih "jebačkih" izbrijanih malo vamo malo tamo, zaliži me tamo-vamo, do torbica-nesesera, markiranih naravno, pod rukicama (pitam se sta li je u njima osim licnih dokumenata, novca, eventualno telefona) i zašto su toliki kao da higijenske uloške nose u njima i to nekoliko pakovanja. Valjda nisi zvijezda ako ne nosiš nesto nalik zenskom acesoaru i ako obavezno nemas neke sluše ne glavi oko 200-300$ kad iz busa izlazis. OO Zinadine Zidane Bože na terenu i van njega !
parama se ne mogu kupit trofeji....koje su milione ulozili dzaba,zadnji put Ligu Prvaka osvojili prije vise od deset godina
ko je zirant?
zirant je moj dugogodisnji prijatelj iz reprezentacije Ryan Gigs
Nije bolji od Ronalda i njegova cijena nije realna !
Godine??
Otpatiće se on od prodaje dresova. I Neymar je već 1/3 otpatio samo na prodaji dresova. Sve je ovo samo veliki biznis.
tandem Ronaldo, Bale............. no comment
Na drugoj strani Messi i Neymar,,, jedva cekam El Classico
Bale na rate :D
i to na 5 rata