Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanić osvojio trofej
Jeste da nije igrao u finalu ali je zato promašio penal u onoj utakmici u osminifinala
haha... sadaka trofej. 😜
Ubila ih Barsa i vjerovatno će na kraju uzeti i ligu
Konto sam da si ti neki mrzitelj Barse. Respekt Madridisimo
to ce im biti jedini trofej ove sezone
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sak kad Pjanic u regal stavi trofej koji je osvojio
pa frajer je opet zabio preko 40 golova u sezoni, a ovdje se prica da je njegovo proslo. klix strucnjaci
Inace kazu da Pjanic zapazenim igrama na klupi prelazi u FC BarcaB ekipi da im pomogne da izbore ulazak u 2 ligu. Sala, ne prelazi on nigdje ni Vrbanjusa ga nece, kazu preskup.
Sta ga briga sve ide u radni staž. Plata ide i kad ne igra.
dajte osvajace po godinama
Ovaj tim Ath Bilbaa treba preformulisati i jiu jitsu borilački klub , udaraju da valja.Al zato su loši u fudbalu također da valja.
Al kad igra Pjanke u Barsi fakat je neki grc samo gleda da se resi lopte.al tacno prvom do sebe, bez ideje bez inicijative nikako da se opusti i odigra pravo.
prosjecan igrac nista drugo, nema to veze sa pritiskom ili necim drugim
Prosjecan igrac koji je izabran 4 puta zaredom u najbolji tim serije A
Pjanic standarno , klupa ili tribne , ponekada udje u igru i to je sve
Barsa uzima ove serpe samo tako, godinama xD
Raja ako neko hoce ima nova kriptovaluta i eksponencionalno raste iako jos nije ni izasla na trziste, PI se zove i mining je jednostavan a ko zna moze eksplodirat. Ja sam idalje skeptican al ne uzima ni vremena ni baterije ni interneta pa se isplati probat. Samo instalirate Pi Network aplikaciju na google play store, krenete mining sa klikom i to je to. Ukucajte kod "peabcrypto" kad udjete prvi put u aplikaciju i dobit cete 1 Pi dzaba.
Vjerovatno jedini trofej ove sezone. Ali dobro izgledaju zadnjih par mjeseci, sljedeće sezone se imaju čemu nadati 🤔
Pocistili ih sa terena, zasluzeno pobijedili.
Strašna Barsa
strašan atletico bilbao od nekog tima jedino im ostao stadion i bolesna prošlost gdje su trazili neovisnost kao mile i ovi separatisti iz barcelone