Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog na osnovi boje koze provociraju svakih 15 dana???De ljudino malo igraj lopte
Ne razumijem ove crnce i gorce, šta im smetaju Finci. Što se tiče ovih što kažu da su to uradili Srbi, poznato je da su Srbi i crnci isto. Poznat je slučaj kada je jedna Bošnjakinja prijavila da su je silovali Srbi početkom rata, a poslije rodila - crnca. Tako da ne vjerujem da bi Srbi protiv svojih.
Kada ce UEFA poceti nazivati skandalom velicanje ratnih zlocinaca na nasim stadionima? Zrinjski svaku utakmicu ima transparent praljka, borac, crvena zvezda da ne pricam
Nek se i Crna Gora zali sto je Finci zovu MonteNegro.
Opet ovaj evo ga i u G.Rangersu isto tako provocirali
Sve istočno od Elbe jedino ruganjem drugačijih od sebe može stvoriti neku lažnu sliku o svojoj ličnoj veličini. Treba Zapad da shvati da je to naša potreba. Jer suprotno možemo vidjeti sav svoj jad i svu svoju bijedu a to nam se ne gleda.
Pa zar i vi crni djetici ? Taman covjek pomisli da ste zehru bolji od sumara…CcccCccc
Izgleda doć će vrijeme kad ćemo morati aplaudirati tamnoputim igračima. Rasizam ne donosi nikome ništa dobro, al i oni ponekad pretjeruju.
Dok ih god provociraju po boji kože, vrijeđaju ih i rugaju im se možda i nije loša ideja. Da normalni jedanput nadglasuju nenormalne. Možda i stvore tako uslove da utakmice budu porodična očuvanja kao nekad. A ne ko sad huliganska.
A nama kada se vice burek sa sirom to se ne sankcionise?
Ne viče se, nego skandira 😂