Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem sta se ovde desava i da je savez u stanju da konacno donese i neke dobre odluke. Kao da smo se nasli u nekom paralenom univerzumu.
Ovaj tim bi mogao dobar posao napravit .... Uvjet je da im se ova ekipa što Robija izabra ne miješa u posao ... Jer ako tu svoje prste umiješaju Begić end. company batali posao pa da ti je Sven Gunar Erikson izbornik ... ! ! !
erikson je kurccina od trenera
Sven goran ole gunnar sony erikson
Jaka,,muda" mogao sa iJa,,kamionđija biti u tom štabu..bubat platu,,naprdivati..Sramotno: Sportaši,pjevači..ustvari fudbaleri..i političari..najbogtija elita..neradnika..A s druge strane: Ljekari,specijalisti,stručnjaci raznih profila..doktorati..nemugu im ni primirisati..
Robi, povedi nas!
Robi, povedi nad!
Sad sve imamo...fale rezutati samo.
Daleko najjači stručni štab ikada!
Rahimic ce i danas bolje poigrat od pola nasih manekena
Navijam za BiH, odmah iza Hrvatske.
@dundoVinko A zašto i ne bi...? Ja za vas, a i za Srbiju navijam od 1992.
@WhoIzYou za Srbiju nikad ne navijam,a ti kao ti drago
Prvi potez i odmah najbolji. General Rahima :) KRALJ!
general pametan prekršaj i golman dribler napadača ekstraaaa
Čuj bravo Robi za generala Rahimića, pa nije ga on izabrao nego mu ga je Savez gurnuo. Svakako je pozitivno što su Rahimić i Hasagić u stručnom štabu, ali da se Robi pitao tu bi bila još dva Hrvata.
@mema Pa Robert je trazio da sam postavi svoje pomocnike mamlaze
kad brze
znači nemamo više zuborazbijača, zlu ne trebalo, a valjo nam je neko tipa Mešinog Francuza, za Grke pogane nek se nađe.
Vidjećemo veoma brzo šta se dešava.Mislim da će do kraja januara Prosinečki ne samo vidjeti gdje je došao i nego šta ga je snašlo.Nisam pristalica zavjera ali mislim da je ovo bila jedna velika, velika igra uz pomoć politike i dijela medija/portala na koju su nasjeli prije svega istinski Bosanci i Hercegovci.
Pa uvalili nam Arkanovog jarana i sad to kao pokrili Rahmićem
@AjdemiPopusi Al nema veze,biće on selektor dok ga Džeko ne išamara na treningu.