Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mala i siromašna zemlj sa nerazvijenim fufbalom/nogometom i ukupnom spotrskom infrastrukturom kupuje pa renovira nevjerovatno veliku zgradu sa ogromnim pratečim prostorima. Nije to do FS/NS BiH ili egića nego do nas ''ovaca'' a na pašu ćemo u oktobru....
ulazete u zgrade, a nemate ni jednog stadiona da valja
Opremite prvo stadione i pomocne terene,igralista... tamo dolaze ljubitelji nogometa. Kod vas mogu doci samo sa govnjivim motkama da vam naplate vas nerad. U ovakvim zgradama su samo stranacki uhljebi koji o nogometu pojma nemaju.
LOPOVI!
Jednu Zgradu za Sporske saveze svi zajdno da rade za Sport ovako nejde bez velikog fonda.
izgleda da ce srbija da da 150 mil e i jos tu treba para,deo pokriva uefa,sponzori itd da napravi,moderan stadion u okolini beograda.oko 60000 ljudi.misljenja su podeljena.kazu bolje za bolnice,skole pare itd.pa treba graditi i bolnice i stadione.sramota da jedno skoplje ima vrhunski stadion a bg nema.a sa tim stadionom bi bg mogao opusteno da dobije organizaciju sp ili ep u atletici,koncerti a i napunio bi se,kad u srbiju dodje nek top 5 reprezentacija.
kad bi mi napravili taj stadion i kad bi se ulozilo u kosevo,stadione u banja luci,zg,splitu,podgorici,ljubljana da napravi jedan a skoplje vec ima stadion,mogli bi zajedno da trazimo da budemo domacini ep.i mozda bi i dobili kandidaturu.problem su mali kapaciteti tih stadiona.na stadion u krasnodaru koga je czv izbacila u kvalifikacijama za el,koji izgleda kao svemirski brod se neigra sp,jel prima samo oko 30000-35000 gledalaca.
@jelickiodred41 Na cemu si haveru daaj i meni te gudre da se razbijem.....
u HNLu svi klubovi uređuju travnjak a vi sebi u zgradu ulazete
u HNLu svi klubovi uređuju travnjak a vi sebi u zgradu ulazete
Gdje je sad geodetski zavod ?