Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije VAR smece, nego su smece sudije. VAR je super stvar. Vec je nekoliko nepravednih odluka ispravljeno.
Evo jedan dobar komentar sa druge stranice. U zadnjem El Clasicu je Marcelo ušao u putanju Robertu, a Roberto ga udara u rame i dobija crveni. Jučer igrač Irana ulazi u putanju Ronaldu, Ronaldo ga udara laktom u glavu i dobije žuti.. Zar se i na SP-u moraju imati dvostruki standardi kada su igrači Reala u pitanju?
Evo jedan dobar komentar sa druge stranice. U zadnjem El Clasicu je Marcelo ušao u putanju Robertu, a Roberto ga udara u rame i dobija crveni. Jučer igrač Irana ulazi u putanju Ronaldu, Ronaldo ga udara laktom u glavu i dobije žuti.. Zar se i na SP-u moraju imati dvostruki standardi kada su igrači Reala u pitanju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VAR je super stvar ali ga sudije i ekipa što pregledava snimke zloupotrebljavaju, tako sam se bio veselio da padavičar dobije po tamburi ali ebiga dvostruka mjerila
pupak... ovdje VAR nije nista pogrijesio, naprotiv, pozvao je sudiju, ali on nije postupio po pravilu, jer ako si vidio da je faul, trebas dati crveni ili nije faul a nikako zuti, jer Var se ne koristi za zute kartone i nece te Var pozvati ako je faul za zuti.
@RufusAnonimus Gdje pise da ako koristis VAR moras pokazati il crveni il nista. VAR ti sluzi samo samo da pregledas situaciju za koju nisi siguran. Ako igrac simulira penal i pogledas VAR pa ne mozes mu dati crveni za simuliranje. Iako bih ja volio da i za simuliranje ide crveni, al nije po pravilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo ga pretjera. Nije bas bilo za crveni.
Realano niti je ovo za crvenog, niti je bio penal za Iran... tako da ...
Nije udaranje laktom nego guranje.
Ne rise, dosudjen vam je penal , ni na terminu se ne sudi!!
Zbog ponašanja na terenu nisam obožavaoc Ronalda, što se tiče fudbalskog znanja i umjeća svaka mu čast, ali mislim da je žuti tamam.
Hajd ne jedite govna vise. Jedva da ga je i dotakao a trazite crveni. Ljubomorni debili
Ne radi se ovdje o jačini udarca nego o namjeri. Kako je Roberto dobio crveni u prošlom El Clasicu za udarac u rame, a Marcelo pao kao da ga je kamion pregazio? Još mu je Marcelo prvi uletio u putanju... Ali to je Real...
U ovom slučaju igrač Irana ide na Ronalda. Ronaldo trči svojom putanjom. Nisam fan Ronalda i čak štaviše navijao sam za Iran, ali na prvom mjestu je pravda. Ovdje je Ronaldo zaslužio žuti karton, ne više, jer nije izazvao ovaj problem, već se branio.
dobro je stručnjak svi evropski mediji pišu direktan crveni.
Složio bih se s tobom, da Ronaldo nije stisnuo pesnicu onda kada je prilazio igraču. Znači postojala definitivno namjera da ga udari. Udatio ga tamam onoliko da sudija ostane u nedoumici, a pošto je velika stvar izbaciti Ronalda sa SP, sudija je ipak progledao kroz prste. Odluka je dobra za sve nas ljubitelje fudbala ali ipak nepravedna.
Prije utakmice sam predosecao da ce portugal i Ronaldo igrati lose, pa cak sam predvidio da ce Ronaldo dobiti crveni karton, kad sam vidio faul od Ronalda, rekoh sebi evo ga, jer ako se pozivas na VAR, to mora biti ili Crveni karton ili nista a ne zuti, jer VAR se ne trazi za zuti karton to je cista sudijska odluka. Da kazem da Ronaldo nije prljav igrac, ali je juce namjerno trazio da mu se da crveni. Kad mu je dao zuti, malo poslije, ronaldo je stopovao loptu rukom i plus napravio faul...
... cisti zuti karton, sto bi bio drugi i iskuljucenje, ali sudija nista. Ronaldo je cak i penal promasio i sve su bile pretpostavke da bude kao Messi, jer sad Messi treba da pocne da igra kako treba. Gledam tekme samo da vidim dokle doseze bezobrazluk od Fife. Takodje i tekma sa Spanijom, puna sumljivih stvari a da ne govorim o mecu, Rusija-Urugvaj. Treba se prestati ici na stadione i gledati tekme jer su nastimane unaprijed. Prognozirao sam da ce Argentina dobiti Mondijal i tako ce biti.
Hobotnico Paul, ti li si?!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek će FIFA i sudije imati zadnju, var je šminka za velike i realnost za male
Ronaldo - baletan bezobrazni !!!
Gdje ce Ronaldu tek tako dat crveni, on il Messi moraju nekom kuk odvalit da bi ih kaznili