Nogomet
1

PSG-ov predsjednik: Real Madrid se raspitivao za Ancelottija

Totalsport
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti
Real Madrid pokazao je zanimanje za angažman talijanskog stručnjaka Carla Ancelottija, tvrdi Nasser al-Khelaifi, predsjednik novog francuskog prvaka PSG-a, čiji je Ancoletti trener.

U derbiju 36. kola Le Championnata PSG je u nedjelju slavio na gostovanju kod Lyona na Gerlandu s minimalnih 1-0 i tako i matematički potvrdio titulu prvaka, prvu za pariški klub nakon 19 godina.

Dan kasnije je predsjednik pariškog kluba Al-Khelaifi uvjeravao da će talijanski stručnjak i iduće godine sjediti na klupi PSG-a. Ilustrirao je to otkrivši zanimanje Real Madrida za Ancelottija.

"Prije nekoliko dana me kontaktirao glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez i raspitivao se za mogućnost razgovora sa Ancelottijem. Rekao sam mu da Carlo ima još jednu godinu ugovora s nama i zatražio ga da poštuju taj ugovor. Mi poštujemo sve klubove i isto to očekujemo i od drugih. Možda mi danas ne uživamo jednaki ugled kao Real Madrid, ali zaslužujemo jednako poštovanje. Sanchez se izvinio i rekao da su u klubu mislili da Ancelottiju ističe ugovor. Rekao sam mu da on ima još jednu godinu ugovora s nama. Odgovorio je da će uzeti to u obzir", izjavio je Al-Khelaifi, kako prenosi Sky Sports.

"Što se mene tiče, Ancelotti ostaje naš trener i iduće sezone. On je sjajan čovjek i siguran sam da će poštovati ugovor", dodao je Al-Khelaifi.

Ova priča, ako je tačna, je samo još jedna indikacija da u Real Madridu već traže nasljednika Joseu Mourinhu za iduću sezonu.