Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on jedan od najvecih, on je najveci. Kada niko nije cuo za taj klub on je njima donjeo prvu titulu.
Da je Francuz ili Englez pricalo bi se o njemu kao o Maradoni...ovako vlastiti narod zaboravio da je on jedini nas odveo na prvenstvo i da je on napravio od Sarajeva giganta u bivsoj Jugi
Safet je bio igračina i kod nas u Krajini se od zeze govorilo da Bog da ti zena imala noge ko Safet Sušić😁.Kakvi nozni mišići i kakav dribler to se rijetko radja!! Na kraju se dokazao i kao selektor BiH. RESPEKT i sretan ti rodjendan PaPe..
Da mi se docepati zapada....jedino tamo covjek moze nesto napraviti od zivota
Lahko jaro preko starackog dobijes odmah vizu
Covjek koji je nase umisljene zvjezde odveo u Brazil.
Jedan od najvećih Selektora BIH koji je momčad odveo na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Nek je sa sretan I sa srećom dalje.
CItam. Ljudi, vidimo, svasta lupetaju. Safeta Susica sam volio kao i Argentina Maradonu, pa i vise. Kao igrac, bio je caroban. Ali... Moramo znati neke cinjenice. FK Sarajevo je oba puta bilo prvak bivse zemlje bez Safeta Susica. 2014 Papeta su igraci, usprkos njegovim greskama, odveli u Brazil. Bila je to neponovljiva generacija.
Zahvaljujuci Susicevim greskama pri izboru formacije i taktike nismo prosli grupu. U njegovom trenerskom CV-u nema nista vrijedno spomena osim tog odlaska u Brazil. // Caroban igrac, ali jako slab trener.
Slavi ga PSG i izražava zahvalnost dok kod nas sinonim za video kasete...što ti je to trebalo Safete
Bem ti život.Jedsn Pariz mu se klanja,a mi ga ignorišemo?! Pa to samo kod nas ima. JEDAN JE PAPE ....SUSIK!!!
Messi u PSGu davno prije Messija
pape je bio svjetska klasa .Dzeko takodjer.dva razlicita igraca.Dzeko Napadac 9 etka.Dzeko je najbolji svih vremena nakon njega Susic.Titule i Golovi sve govore
Samo su jos Ronaldo Nazario i Ronaldinjo imali ovakve driblinge. I onda dodje neki balavac i kaze sta ce onaj suskavac.
Koliko god da su plastika ili ti petro klub ipak imaju igračinu u SV iz vremena kada se parama nije kupovalo sve. Uz Safeta dodao bi i Brazilca Raia. Lelende obojica.
najbolji igrac u svoja vremena.Dzeko najbolji svih vremena nase Drzave👍🇧🇦Brojke i Titule sve govore
VELIČINA
Pape je jedan.
Safet i Pariske kapije... cuo sam da on i Dzinovic posjeduju stanove u istoj zgradi na domak cuvene ulice Shanselise
Ne sam SAFETE 🤣...LEGENDA
Sefet je legenda.
Mnogi kao losi treneri bace ljagu na svoju igracku karijeru...