Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki je gosp i veodi velku fudbalsku silu ovaj Vicente del Bosque realno mnogo su jaci od nas ali idemo u zenici u zadnjem kolu igrati na prestiz i dobiti spanjolce
Ako mi u narednih 25 utakmica sve pobijedimo , a Španija naredne 3 izgubi mi ćemo biti svjetski prvaci
Hallooo...De malko skontajte sta covjek hoce da kaze, da se ne blamirate bezveze! Nije rekao da se boji Bosne, nego da je cudno da nakon 7 pobjeda jos nisu uspjeli da se kvalifikuju, a da je razlog u tome sto i mi dobro igramo i pobjedjujemo! Covjek nam da kulturan kompliment, a vi k\'o bilmezi!
Koliko je kafira na ovom sajtu, Alahu dragi..Neka vas Alah okrene od ovih sejtanluka i budalastina ka Kuranu...Ostavite ove zapadnjacke gluposti jer cete biti kaznjeni.
što teoretski znači da i ako budemo drugi možemo da ne odemo u baraž..mada teško...
ne ide nijedna drugoplasirana direktno nego najslabija druga ispada iz baraža...i to se odbijaju bodovi dobijeni protiv zadnjeg na tabeli znači - 6 zbog grupe u kojoj je 5 reprezentacija...
naravno da prijeti...ipak. zna se u fudbalu svasta desiti, i ako kakav bubreg udje spancima a promase 5 prilika mogu izgubiti neku levatsku utakmicu kao i svaka druga repka u svijetu. a ako najblizi rival to ne uradi.... tako je wolfsburg osvojio ligu prosle god....sta ces...bayern igro lose, gubio, herta gubila a wolfsburg NIJE!! a komentar je bio vise na to sto se NISU kvalifikovali jos iako imaju 21 bod. to znaci da mi igramo dobro. to komentar govori ne bas da ce izgubit 1 mjesto!!
Kako je lijepo cuti kada trener najbolje ekipe na svijetu kaze BOSNA PRIJETI. SVE NAJBOLJE NASIM ZMAJEVIMA!!!!!!!!
samo bosna nikad turska,smrdljiva...mater im....
ja mislim da ce smrdci svi navjati za tursku, njih su ipak sluzili 500 godina, a nas tek od 1992 :) a sto se tice ovog del coska , vala red je da zijane vec jednom , a u znici im ni ETA nece pomoci hohoho cuj on mi neki trener daj meni neke reprezentaciju spanije , ma ima da prosetam kroz kvalifikacije
E moj Boske BOSNA ce ti dohakat, dzba zvijezde kad mi imamo DIJAMANTE !!!!! Pazi scenario : Dzeko GIGANT uvaljuje 2 gola spancima , a Boske cupa ono malo kose sto ima ... Ciro ima novu reklamu,za mlijeko,hljeb,meso,cokolade nove,limun,grozdje,telekom,eronet,kompjutere,naocale... Ciro bi trebo snimit spot s Halidom,to bi bila pjesma nad pjesmama !!!!
da nije bilo spanije u nasoj grupi. BiH bi vec bila u africi
uuu godi brate da se cuje ovako nesto...hvala stari..
lijepo je od njega da makar i spomene rijec Bosna
cuj to