Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezobzira na rezultat u Izraelu, stanje u reprezentacije ce osati isto. Isti kriminalci ce i dalje voditi savez zajedno sa Susicem i bratovom agencijom. Sve su to jebeni talovi.
Slazem se da je susic tvrdoglav, i da ima dosta dosta cudnih odluka. Trebao je otici poslije svjetskog, ali hajde mi pokazi jedan dokaz te tvoje tvrdnje da susic i njegov brat vrse neki kriminal??? hajde neka neko da papiric dokaza da taj sead ima pola nase repke u svojoj nekoj agenciji... Samo znate bez veze lupati bez i jednog dokaza
Jednom im neko spomen'o tu agenciju i sad svaka fudbalska novost ne prolazi bez te agencije. Seru bezze sa tim. Nema gorih navijača od ovih što udaraja po tastaturi. Kad' je pobjeda svi su dobri, jedan loš rezultat niko ne valja. Ma daj stanite na zemlju ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Epizoda 2: Osveta Shushkavca.
sjecam se tih skandala, tada sam bio 7 razred osnovne skole
Bodrimo nase do pobjede
Kao ni danas tako ni onda nismo znali sta igramo niti smo imali prepoznatljivu formaciju i igru. Sve se svodilo na improvizaciju pa nam se desavalo da imamo i sjajnih trenutaka, ali i puno vise crnih rupa u igri zbog kojih smo olako primali golove i gubili i kad se nismo nadali. Salihamidzic nikad nije bio iskoristen na pravi nacin usprkos kvaliteti. Nikad nije bio ni blizu nivoa na kom je tada igrao za Bayern.
Koja imena, i koje igracine, a vidi sad...
Pa veca su sad imena u klubu nego tad sto se toga tice...
Ne kontate moj komentar.
Mozda i dobijemo utakmicu bez ovih povrijedjenih manekenki sto setaju po terenu i HNL superzvijezda,bitno je da oni sto se najvise bore nisu povrijedjeni.
da se usudim prognozirati...2:1 za BIH, Lulic & Hajrovic, sretno Zmajevi !!!
I sad se sjetim Guše kako je branio, otac ga njegov...
Sad ssmo jači i plus bez napadača ;)