Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nam Mahmutović,mi nemamo rezervnih napadača,Sušiću,trzni se malo...
Ne moze on dobiti priliku, jer igra u nekim Teplicama, isto kao sto ne moze ni Fajic jer je igrao za neku NK Muru, a zovemo tamo neke igrace sto igraju u Kazahstanu ili u Njemackoj drugoj ili trecoj ligi. Ovaj momak je svake sezone u vrhu liste strijelaca, a mi zovemo ove iz Hajduka i slicnih timova, da igraju u napadu.
njemacka 2. liga je medju 10 najjacih liga u europi ako bi se gledalo po kvalitetu...5 puta jaca i od ceske,slovenske,poljske itd koje su u rangu nase lige...ali treba ovog momka pozvati u reprezentaciju umjesto invalida vrsajevica...ne kontam kako je on uopste dobio poziv,a igra u hrvatskoj ligi...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Čovjek treba biti realan, mi imamo dva vrhunska napadača - Džeku i Ibiševića. Ja igram na toj poziciji. Teško je biti bolji od njih,a ja ću se truditi da postižem što više. Možda nekada nešto i bude od toga“, zaključio je Mahmutović. Svaka cast kralju :)
.....zaboravio je spomenuti i Muslimovića..... :D :D! ....Respect Mahmutović.....
Svaka cast za hat-trick, ali cemu ovolika euforija, pa momak je od 5 utakmica pogodio u 2 utakmice, dakle 3 od 5 nije postigao pogodak i ne znam cemu tolika euforija.
Imam 2 ulaznice za utakmicu Bosna - Slovacka zapadna tribina. Kontakt mail: [email protected]
Momak vec 2-3 godine igra konstantno dobro, a mi nemamo 3 napadaca u reprezentaciji. Ne daj Boze los rezultat protiv Slovacke i povrijedi se jedan od dvojice napadaca, mi nemamo spica. Susicu zovni momka jadan ne bio vise.
pape sta cekas??
Samo tako nastavili
Svaka cast Mahmutovicu,zasluzio si poziv u repku svojim sjajnim igrama,nema veze sto su u vrhu naseg napada velika imena nama treba sirina i kvalitet na svim pozicijama vjerujem da s tobom reprezentacija na tome dobija.Samo nastavi takovjerujem da ce prilika se ukazati.Sretno Zmaju.
pa normalno,treba nam barem jedan napadac na klupi a ne da nam susic izmislja toplu vodu i gura cistog krilnog igraca u napad ! nekad mi dodje da pokusam naci susicev broj telefona na sve nacine i da ga pitam zasto ne zove napadaca jer ovo vise ne mogu da trpim !
Sve pohvale za Mahmutovića, nadam se da će te ove tvoje partije dovesti i do reprezentacije.
Trebaju nam svi kvalitetni igrači, bez obzira da li na njegovoj poziciji imamo dva vrhunska igrača, ali zato nam je klupa tanka. Bolje da na vrijeme zaigra za našu repku, nego da ga sutra tražimo kad se zainteresuje neka druga zemlja.
Svaka cast za hat-trick, ali cemu ovolika euforija, pa momak je od 5 utakmica pogodio u 2 utakmice, dakle 3 od 5 nije postigao pogodak i ne znam cemu tolika euforija.
smatrajuci da se prvi strijelac Češke lige vazda proda u jednu od liga petice (naredne godine garant pravI transfer) , a reprezentaciji fali jedan napadač za klupe ( ne daj bože sa se povrijede Džeko ili Vedo ) koji je u solidnoj formi zadnje dvije godine, šta bi falilo da njega Pape pozove?? ne možemo samo s dvijicom napadača!
Kralju svaka čast na iskrenosti. Samo nastavi zabijati i truditi se i ubrzo si jedan od zmajeva ako Bog da'!!!
Čini se kao fin i korektan momak. Samo da ga primijeti neki od skauta liga 5-ice i eto ga nama u reprezentaciju, ne mogu ni Džeko ni Ibišević vječno igrati. Ako se bude trudio dobit će i on svojih 5 minuta slave...
ne ide se na prvenstvo bez 4 napadaca, ko zna sta se moze desiti do finala mozda nam se neko povrijedi:-) a sto ga ne zvati vidjeti kako ce se snaci kad su sunjic i kompanija dobili priliku ne vidim razlog sto ne bi on, a i nije se frajer predomisljao hoce li igrati za svicarsku ili za nas, klupa nam je tanka ako sta zagusti nema ko uci, nadam se da ce ga susic zvati, ne mora protiv slovacke ali idu onda dvije laganije tekme i par prijateljskih...sretmo momku nek bude prvi strijelac :-)
Interesantan momak, i jako skroman, realan... Pa nije nešto uredu sa tom napadačkom rezervom. Prvo, otpo je Muslimović, te je spominjano da je to iz razloga što je otišo u Kinu, a onda Pape govori gdje će znat igrača da sjedi na klupi il igra 15 min... Ima tu i mali Đurić, zabijo je i on za mladu reprezentaciju, nije mi jasno zašto nije pozvan ni na jednu prijateljsku utakmicu za A selekciju...? I ovaj Mahmutović, piše se o njemu godinama, istina neprimjetno, ali dovoljno... Onaj ko je odgovoran nek odlučuje i gotovo... Nama preostaju samo najbolje želje...
Sve je cisto jer Safet ne smije zamijeniti Vedu ili Dzeku sa drugim napadacem nego sta radi ubaci nekog iz sredine terena da bude kao takticka zamjena. Tako isto radi i sa golmanom umjesto Burica ili Hasagica da zove kao drugog golmana on ne smije zato sto mu Begovic ne bi bio zadovoljan da ga zamijeni. Safet je dobar covjek i trener ali je problem sto nema muda!
Vrijeme je i da Safet zove ovog momka u reprezentaciju
Kakvim budnim okom. Odkako je otisao iz Čelika igra fantasticno, niko nikad nije ni recenice o njemu naisao, a da ima veze sa reprezentacijom. I dobro ste se sjetili napisat nesto o njemu.
Bio bi idealan u repki da za početak bar ulazi protiv slabijih repki s klupe, mjenja Džeku i Vedu kad je rezultatski sve riješeno, ili čak da starta protiv Lihtenštajna i tako tih