Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka fukara se sad javlja da nesto prcka. Covjek im napravio reprezentaciju. Onaj tip samo dosao na gotovo. Halilhodzic je vratio sve te igrace osim jednog, a taj jedan je fukara ala onih nasih zvijezda koje su dolazile na okupljanja samo zbog cevapa i baklave.
Marokanci šljam od nacije, ne vole sami sebe. Vaha je za vas tito
Da vam seici nisu namjestili pobjedu pelo sudija- k…c bi vi bili u borbi za prvo , cuj marokanci bolji igraci od svaba, engleza itd itd… pusti suplje- mogli ste vi uzeti i trenera iz Ljubije na takav nacin…
Dobio bi on otkaz ranije,ali nisu bili siguran u plasman.
Dobio bi on otkaz ranije,da su bili sigurni u plasman.
kakav je ovo člana, halooo. Vahi se trebate klanjati smradovi
Nema veće šuge od tih nezahvalnih marokanaca. A igrali Vahidov nogomet. Svi svjetski stručnjaci samo o tome pisali kako ih je on naučio taktički igrati. Prije se nisu znali ponašati na terenu a kamoli da stoje na poziciji. A onda nož u leđa.. Neide to tako.
pravdaju se sebi.da nije valjao bilo bi gotova prica.
Neće se više nikad ni na jedno takmičenje kvalificirati 100%
Ih, grebe se Vahi. On zna da ima punu podršku od nargilaša.
Ce da vidimo zvezde sad...
Koji plemenski primitivac?! Jos je gore sto to jedan tracerski klix prenosi radi svog "populizma" i brojanja klikova pridruzujuci se lavezu marokanskih kerova koji nisu dostojni politi na ruke Vahidu.
Vaha msistore, nista bolje nisi ni zasluzio. Da si se malo vise zalozio za repku bilo bi svima bolje.