Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas rastu talenti na Balkanu kao kupus. Tako male drzave nastale iz Juge a tako dobri i talentovani posebno BIH Hrvatska i Srbija. Pa usporedite druge drzave sa puno vise stanovnika i puno vise fudbalera pa nemogu da sasteve 15 dobrih. Mi smo i sad fudbalske sile sa pasnjaka Bog svima
Kao igrac velemajstor a dobar kao covjek.. robi skromna legenda i daleko najbolji selektor za nas trenutno.. mourinho na aparatima
Legendo, puna podrška samo naprijed.....
Svaka čast legendo. Samo bi trebao prestat pušiti zbog sebe.....
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Idem da ==>> www.Frilissa.ga
ja imam 2 milje pa motam,nez ti sta je gust
Veli neki dan Gojek da je znao da je zuti bio veliki igrac ali da je prvi put ukucao na youtube i pogledao!"Tek sad znam kakav je majstor bio"!E moj Amere, trebao si to davno pogledati ,to su legende!Isto tako nema problem sa sujetom-uvodi ga ciro u polufinalu SP a u 87 oj minuti i on ni rijec ne kaze!
Jest ruzna slika
Veliki Decembarski! http://pictures.reuters.com/Doc/RTR/Media/TR3/d/e/1/6/RTRT7IE.jpg
Prosinečki, nakon Modrića najbolji hrvatski igrač svih vremena. Robi je veliki hrvatski patriota i domoljub. Donirao je novac povodom izgradnje spomenika za poginule u Oluji. Njegove analize na HRT-u tijekom SP u Rusiji su dokaz njegove trenerske genijalnosti. Hrvatska je najbolji fudbal igrala kada je on bio pomoćnik Biliću tamo još 2008. Sušić i Baždarević mu nisu ni do koljena.
Kakav je to igrac bio , sjecam se jedne naslovonce Tempa na kojoj ne Robi sa cigaretom u ustima i pise kako ima velikih problema sa duhanon ..
Na balkanu nije bilo rata. Radilo se o agresiji srbije na svoje susjede.
Sad je Robert Decembarski
Uvijek pitaju o ratu. U redu, malo su se turski sloveni pobili sa austro-ugarskum slovenima. To je pravi vjeciti derbi a ne Barsa-Real.
Ovo je klasična trteška (talibanska vrteška) - svi se, kao, lože, a svako ponaosob zna šta sleduje. Posle utakmice sa Španijom (+7) počinje slobodan pad takozvane BIH... počinje pakao u narednoj fazi Lige Nacija, a onda će, ako Bog da, doći susret sa Srbijom u nekoj fazi... i repriza 2005. Ne znam na šta će u međuvremenu da se loži nepismena SDA talibanska sirotinja, ali znam šta će biti pre i posle. https://www.youtube.com/watch?v=xYNzS63rJmA
Idi bolan budi glup negdje drugo
Kako si bre mlogo pametan evo ti se cela vaseljena divi.