Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam te se vrlo dobro kao igraca i bio si klasa, top 5 u ex yu u to vrijeme a mozda i top 3 ali kao trener si realno prosjecan.
Dok je njemu Vranješ drag dečko, a Begoviću koji je najveći gospodin u onoj reprezentaciji nešto zamijera - jasno je kakav je kalibar Robi
Nemamo mi igrača. Tačka.
Au što ga namontira Žuti
e jbga imaju i slike i snimci ko skace po Shishama i restoranu Bosna,uostalom svaki trener koji dodje mora raditi kako mu se kaze,mozda je jedino Safet bio izuzetak ovi ostali repka im je vrh trenerske karijere i onda sad sole pamet kako su oni nesto htjeli ,ma mrs
Safet je jedini bio izuzetak u smislu da mu se potrudila najbolja generacija igrača u top formi i poluamaterska grupa . A ne priča niko kako je uprskao kvalifikacije za EURO 2012. i 2016. , plus na SP 2014. kad smo i tu dobili grupu za poželjeti pa su teleću glavušu iznenadili igrači Nigerije kako su snažni i brzi.
Koliko si dobar trener govori to da Vodis Rudes !
Ako je iko bio profesionalac to je bio Begovic i zato je bio smetnja javasluku.
Treneri su svi ok,nema tu ko igrati,tacka
Moj Prosinački, stari alkosu i lazivcino. Begović je jedan od najvećih profesionalaca koji je igrao za reprezentaciju, a ako neko radi šta hoće onda je to naš vrli kapiten. I ne laži za Medunjanina njega Begovića, Lulića, Ibiševića su otjerali takvi kao ti jer nisu željeli da hodaju po kafanama sa kapitenom i njegovom ekipom.
On govori cini mi se kako ga je on dozivio,a vise vjerujem njemu jer ga je trenirao il si mozda i ti bio u repki pa znas.?
Nedajte na Asmira, iako Robert nije prvi koji dovodi u pitanje njegovu licnost.
Draga ti je i kašika
Sve jasno rekao. 👏