Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bešiću par šamara opali.....
BRAVO ROBI MAJSTORE, NAJBOLJI SELEKTOR U HISTORIJI NAŠE REPREZENTACIJE!!!!!!!
@seIjober02 Pa nismo Srbija da ih ne mozemo dobiti.
Kako je čovjek skroman, bez neke popme velikih najava, lik hladno 9 utakmica zareda bez poraza. Bivši treneri su više bili ispred kamere i stola za konferenciju nego sa igračima.
E svaka ti dala za ovaj komentar....
Nahvališe te Robi samo tako,.baš me zanima kako će biti kad ne budu pozitivni rezultati,...hoćeš li i onda biti čovjek:)
Robi nesto si ovim momcima ubrizgao,i hvala ti da su s tobom ovako dobri...
Bogami poslije kipra nisam bio optimist!Ovo lici na ozbiljnu evropsku ekipu ,poslozenu s glavom i repom!Mozda najbolja partija dosad, ko zna pratit ovu igru.Veceras se spanjolska protiv hrv branila s 9 igraca i izuzetno brzo prelazila u napad!Dobra obranas je kljuc kao i zalaganje!Nema vise pobjeda s tri razlike pa pusione u iducoj tekmi!Vidi se da imaju dobro uigrane "napamet" kombinacije!Cestitke!
Žuti samo oštro
treba nam Kosevo nije isto 33 hiljade i 12 hiljada
Prosinečkom bih oblizao znojna jaja kad bi mi priznao da je Srbin
ma ti ih lizes svakome za cvaju 100%
Najbolji selektor u povjesti rep. BIH, njegov rukopis se primjeti od odbrane, sredine pa do napada, nez dali je ikad repka igrala ovako kvalitetnu odbranu, jednostavno fascinantno je, zato sto ama bas nikad nismo znali igrat odbranu, mislim da je to i razlog sto smo postigli ovakav uspijeh, mada zarko me zanima kako ce to izgledat protiv Spanije, to ce biti bas test za konacnu ocjenu.
Budimo realni, ova ekipa nema jako veliki kvalitet, Prosinecki izvlaci maksimum, krila nam mogu biti bolja u zavrsnici...a Besic nije igrac od kojeg mozemo ocekivati kreativnost prema naprijed...ali potencijala ima u igracima koji dolaze, samo im treba dati priliku...Cestitke
BRAVO ROBI MAJSTORE, NAJBOLJI SELEKTOR SVIH VREMENA. TELEĆA GLAVA I GARGAMEL MEŠA NA APARATIMA. I AMAV OSIM ŠLAGIRANI.
Sve je u redu ali Pjanic nije sebi smio dozvoliti da onako bude izbacen iz igre i u odnosu na proslu utakmicu sad se skorom nije ni vidio
Ti si dokaz da ima dosta takvih kao ti koji neznaju gledati fudbal. Pjanic je odradio lavovski posao. Pod pritiskom. Imao je jedno 5-6 poteza kao Totti.
Sine moj ovo sto pjanic igra moze samo pirlo. Okrece ljude oko svoje osi a Ne trci uopce . Koji fudbalski genije svaka mu cast
Tebi svaka cast Prosinecki, odlican si trener, ovo je najveci nas uspjeh od Brazila, sad ne treba stati, nego potvrditi kvalifikacije za Euro. Koliko god da te placaju, malo je.
Robi samo jos Hajrovica pozovi i bit cemo prava Repka. Ti si odlican trener!
Dokazao se Robi veceras, lafe svaka cast.
Imalo smo i prije jake ekipe, ali zaista igrači nisu nikad igrali ovako angažovana kao kod Prosinečkog.
Jesu pod Cirom, ali ovo je jedan visi nivo.