Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovakovom igrom je Mourinho uzeo bruku bodova, Grčka je osvojila trofej i dan danas igraju ovako, Portugal je uzeo trofej, Francuska SP itd. Treba znati i uzeti na takav način, a neka smo i mi jednom dobili na taj način. Da vas pitam, da li bi bili zadovoljni da smo mi njih ubili kao oni nas, a da smo izgubili? Naravno da ne bi, već bi i okinuli prema igračima da ne znaju pogoditi itd.
O cemu bolan pricas? Irci su nas rasturili, igrom i sansama. Kad Mourinho igra bunker ekipe ne naprave vise od dvije sanse na utakmici. Da znamo da se branimo bio bi u pravu, ali ovo nije ni nasta licilo. Ne radi se o tome da li bili zadovoljniji da smo bolje igrali, a igrali nerjeseno ili da smo ovako pobjedili, nego se radi o tome da je igra bila kardinalna. Ako ovo ponove protiv Austrije, crno nam se pise.
@vrhovnimiš E baš se o tome radi, to što si spomenuo u zadnoj rečenici. Ovo ostalo što si rekao zna svako ko je gledao, da su bili bolji u svemu jesu, a to ti ništa ne znači. Pogledaj malo analizu na SK, ljudi sve objasnili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Ćivić nije u potpunosti spreman" Hvala dragom bogu!
Mi smo se panicno branili i samo pukom srecom i zbog tehnickih nedostataka protivnika nismo primili 4-5 komada. Daleko je ovo od smisljene defanzivne igre i cekanja kontri. Ovo nije bilo nista. Igracima svaka cast na borbenosti.
@Shinok ne pamtim losiju igru zadnjih 10 godina... pa prvih pola sata nismo centar presli
Čudna pobjeda bez igre, puno sreće i dobri Šehić i Šunjić, solidni Džeko i Duljević. Mali Princ nije ni P od princa, nervira me!
Dva zabili, mogli su jos dva-Dzeko i duljevic stativa!Sj irska se umalo nije plasirala na sp, igrala na euru i rijetko kod kuce prosipa bodove!
zipa face u robija
cuj najvaznija je pobjeda, vecu glupost nisam slusao. to samo vrijedi za takmicarske utakmice a ne za takve prijateljske utakmice gdje je najbitnija igra. I nemojte mi rec da je nations cup neko ozbiljno takmicenje, niko to neuzima za ozbiljno, na to se gleda kao na prijateljske utakmice.
Mozes ti to gledati kao prijateljske, a mozes i tako da ako pobjedis u B ligi (gdje smo mi), onda da ides na evropsko i prije kvalifikacija. Cak ni pobjeda u B ligi mozda nece biti potrebna, zavisno od toga sta ce uraditi u kvalifikacijama reprezentacije eventualno bolje plasirane od nase.
Neka ba kad bi oni tako svaku igrali i svaku pobijedili nebi mi imali nista protiv, tri kontre dva gola jedna stativa nemere bolje
Pa ne može se imati posjed lopte sa ovakvim igračima. Skoro pa ni jedna reprezentacija u Evropi nema ovako loše postavljanje bekova, preuzimanje igraća, postavljanje obrambenih linija je katastrofalno. Pogledajte koliko puta su ''zeleni'' imali višak igrača na boku, utrčavanja iza leđa koja niko ne prati...
Ovo je bilo Sehic protiv Sjeverne Irske 2:1.Nasi manekeni šetnja stadionom.
Ako si ti ovim zadovoljan ja ne znam kako ti izgleda kada nisi zadovolja. Jesmo pobijedili ali nismo igralim
treba cetnike iz austrije poderat na BP
Ko da sam kakav stream gledao, kakva je ovo slika? Sehic da je dobijao sanse u reprezentaciji kao Begovic i on bi bio igrao u Engleskoj. Sretna 3 boda. Bravo Dulja, bravo Cimi, bravo Sariću. Ponosni pitar. 😁
Po prvoj bitki se ne moze sudit al se treba ucit iz ovih gresaka
Realno ovom igrom nigdje ne mozemo stic.. Zalaganje Pjanica ispod nivoa a i ostali su bili ispod prosjeka
popravit ce to Zuti sa Zuto Plavim momcima...sve u svemu cestitke od raje...