Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to vec na nesto lici
deri grke mrski su mi ko nase komsije
ali mora vcrs ronaldo nekog prije poderattttt 🤓
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zašto Cimirot pored Krunića koji je u dobroj formi i odlično je odradio Armeniju.
pa taktika.. ubaci ga kad ovi pocrkaju, njega i Gojaka
Uuuu, igramo u punoj postavi, mislim da nam uz dobru igru Kolasinca nece moci dati gol pogotovo jer im Mitroglu ne igra...Sada sve je na nama !!
Razguliće ih Zmajevi ko Panko pitu
ima krunić istetoviranog kalimera na lijevom guzu,neka ga dobro mali žuti ispregleda...a,kalimero je srbin naravno...
Tako bi ih i ja na fifi postavio
Dobar sastav tima. Radujem se utakmici. Sretno Zmajevi!
Volio bi da budemo prvi na tabeli makar onda ispali u grubnoj vazi
Veceras transparent podrske za Nurkica, covjek je to zasluzio
smiješno je da stvarno cimirot ima prednost nad krunićem,ili su možda provalili tetovažu kod radeta?
pa ogi vranješ,gdje je ?ima on iskustva iz grčke...
Ovo već liči na nešto.
Nadam se da neću biti u pravu.....
Nego gdje mi je Bajo moj strasni, kazu karamani najopakija hajducija je bila na potezu od Vranduka pa do Lasve, kad god karamani voze nesto il Bajo Mlecanin Ugovorno Obavezani hodi ovuda ovi mu nasi opeku prodaju. Nego gdje mi je Bajo moj strasni, kazu karamani najopakija hajducija je bila na potezu od Vranduka pa do Lasve, kad god karamani voze nesto il Bajo Mlecanin Ugovorno Obavezani ovi mu nasi opeku prodaju.
Zalili se kukakli dzaba nagradno otimanje im je bilo kad god naidju Brodom preko Bosne pa do Vranduka. Pa udje to hajdustvo u genetiku ovdasnjeg naroda valjda ko cetnistvo kod komsija, pa je kasnije u moderna vremena, plivalo po Bosni dosta "imena" na Zveydinim gostovanjima il su kupovali cigle. A imali smo kvart tu je bila rampa za otimanje mi ga zvali Bronks, nasi stari Koreja ima sve kaze. Tu su djikani skidali lancice, satove, nerijetko i odjecu.
E sad legenda kaze da je na tom potezu i u Bajino doba bila rampa, koju je on zaobilazio u sirokom luku i da je na njoj pisalo veeelikim slovima BAJO MAĆEHO MLEČANSKA i kesa kozna od veprovine sa 30 zutih dukata visila sa rampe. Harambase mu glavu ucjenile na par cupova tuskog zlata sto otese od karamana kod Vranduka. Kad je umro osnovali hajducku jedinicu samo za sapisavanje njegovog groba. Legenda kaze nemojte mi vjerovat.
To je vec NATO sastav
OoO Vlasinee sad vi recite OOo Turcine a ja cu napusite se rime. Reko samo ovo da rijesimo kopilani, ja sam vas ispostovo jucer za NATO bombardovanje tako ce te i vi nas za Srebrenicu kad bude nemoj ko da kevce. U to se ne dira. Sve ostalo moze. O mrtvima sve najbolje, nemoj da vas ja Taliban ucim Busido kodeksima ako treba sta oko raznosenja tu sam.
A to sad ko je koga, kako, zasto i zbog cega to je tema za neke druge topike. I jos usput da kazem da ako ima neki zbir, udba, ozna sve dozna, svemirska policija sve nas vidi sve nas cuje i te fore, da ono gdje se spominju narkoticka sredstva i terorizam, nema veze sa autorom, to izleti ovom Halter-egu sto cuci u njemu, ima ih 3-4 posvadjamo se nekad, nekad smo dobri uglavnom nije nam dosadno nikad, ko u onom filmu s onim manijakom sto drzi trebe u podrumu.
Kad pogledas onog Zmaj-kapetana na slici vidis da je bio likcina, nije bilo pardona ni karamanskim parazitima ni marvi podanickoj krstaskoj i balijskoj, sve pod sablju sto hoce da sluzi i da otima i tlaci, a bilo je marve podanicke na svim stranama da se ne lazemo, sreca pa nije bilo neta i ajfona pa bruka ne bi isla u eter i na instagram.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
To je to +- pa sta Bog da
bog neda nista,, a dzeko mozda dadne gol
Ima pravo što je prije vremena saopštio sastav. Ionako nema šta da krije. Trenutno najjača postava.