OoO Vlasinee sad vi recite OOo Turcine a ja cu napusite se rime. Reko samo ovo da rijesimo kopilani, ja sam vas ispostovo jucer za NATO bombardovanje tako ce te i vi nas za Srebrenicu kad bude nemoj ko da kevce. U to se ne dira. Sve ostalo moze. O mrtvima sve najbolje, nemoj da vas ja Taliban ucim Busido kodeksima ako treba sta oko raznosenja tu sam.
A to sad ko je koga, kako, zasto i zbog cega to je tema za neke druge topike. I jos usput da kazem da ako ima neki zbir, udba, ozna sve dozna, svemirska policija sve nas vidi sve nas cuje i te fore, da ono gdje se spominju narkoticka sredstva i terorizam, nema veze sa autorom, to izleti ovom Halter-egu sto cuci u njemu, ima ih 3-4 posvadjamo se nekad, nekad smo dobri uglavnom nije nam dosadno nikad, ko u onom filmu s onim manijakom sto drzi trebe u podrumu.
Kad pogledas onog Zmaj-kapetana na slici vidis da je bio likcina, nije bilo pardona ni karamanskim parazitima ni marvi podanickoj krstaskoj i balijskoj, sve pod sablju sto hoce da sluzi i da otima i tlaci, a bilo je marve podanicke na svim stranama da se ne lazemo, sreca pa nije bilo neta i ajfona pa bruka ne bi isla u eter i na instagram.
Prikaži sve komentare (137)