Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nam je svima jasno
@vrli.pitac o čemu pričate ljudi pa finci ako dobiju svaku utakmicu mi možemo maštati samo ne odlučujemo ništa možemo razbiti italiju al Ništa
@vrli.pitac ..Jako pametan odgovor, kako si uspio
Samo Edina malo odmoriti i pobjeda zagarantovana. Dati šansu i drugim igračima ,kao i sinoć.
@Antiđikan Ne samo Dzeku, nego i Gojaka i Viscu. To jest, Gojaka poslati u Zagreb, neka ga pokusaju prodati na drugom mjestu, a ne u nasoj reprezentaciji, koja se bori za plasman na Euro.
Samo hrabro i prisebno ne nasjedat na provokacije prgavih grka!
Ništa se nezna i Armenija sinoc to pokaza do zadnje igrati pa šta bog da
Nemas ti pojma, sklonite ga.
Niko kao Susic, ova klempo veze nema. Hocemo Baljica za sefa👍👍👍👍👍
samo pobjeda
Ma nista da se ne mijenja Izeta umjesto Visce i to je to odtali sve idto momci koji se zalazu kao sinoc ce igrati a ne smekeri kojima je svejedjo
Nemoj samo Dzeku zvati
Gojak je sinoc pokazao svoje slabosti, jedan od losijih je bio i pokazao sebicnost u ovakvoj utakmici
Ne bi se Brazil izvukao u ovakvoj situaciji a ne mi. Al neka se uvjezbavaju za baraza
Bitnije je da sada uigramo mlađe igrače, a nadati se da će ponovo dobro odigrati.
Red bi bio te Helene dobit već jednom, sretno zmajevi !!! 💙💛💙💛💙💛
Grci su sa novim, mladim timom bez velikih zvijezda sinoć protiv Italije igrali odlično. Agresivni, snažni, brzi sa odličnom kontrom. Da ih nisam gledao vjerovao bi da ih možemo pobijediti u narednoj utakmici ovako preporučujem : dva centralna halfa sa jednim ''osiguračem'' da ne prelaze centar.
@Hamoponovouredu pojma nemas kakv half
Veoma cjenim desno krilo Viscu koji je jedan od najboljih igraca Turske. Ipak mislim da je Hajrovic bolje rjesenje za desno krilo. Gojaku treba izvici usi zbog sebicnosti i nonsalntnosti kod promasivanja gotovo praznog gola. On mora imati dodatni trening u sutanju na gol iz svih pozicija. 100% propustena prilika kada mu je Hajrovic nabacio je vise neozbiljan i nonsalantn potez i zbog toga morao bi mu Prosinecki ocitati lekciju.
Pobjedit cemo i Grke ako Bog da.
Valja pobijedit juzne vlahe il nista od price