Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopce me ne zanima ,vikend izlet kolaci,...
Normalnom dosta
Ja ne znam da li Robi nece Vranjesa licno zbog tetovaze, ili mu je tako naredjeno iz Zagreba, ali bez najboljeg odbrambenog igraca, kojeg imamo, se necemo plasirati na EURO ni kroz baraz, jer nam je odbrana suplja ko Karleusa.Vidilo se i protiv Finske, i protiv Jermenije, i protiv Grcke.Ovaj nas savez je postao prcija Hrvatske, gdje nam salju trenere, kojima oni ne daju da vode ni jednu HNL ekipu, i igrace koji nemaju mjesta u njihovom timu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH baletani
Pa dokle više ovako, hoće li i jedan selektor naše reprezentacije staviti na spisak najboljeg strijelca Premier lige, najboljeg asistenta Premier lige, pa vidjeti koji tim prima najmanje golova pa ubaciti jednog odbrambenog igrača Premier lige.Garantujem da bi u Grčkoj bolje igrali igrači domaće lige nego pozvane zvjezdice a pojedini su igrali i kao bebice. Stvarno sramota, zašto se onda igra domaća liga, o ovome treba i Savez povesti računa.
Robi legendo BIH te voliiiiiiiii❤️❤️❤️
Nama ni Klopp kao trener ne bi valjao,i u dobru i u zlu,samo nasa BiH.
ODLAZIIIII
TI SI IDIOT, PRVOKLASNI!
ns brzinu pasos odradi, stavi sebe na taj spisak, mozda i napravimo nesto, pozovi papeta, paju i ostale, bolje cete odigrat'. Samo dzeksona i pjanu ostavi...
Repreztacija pisi propalo a kad vidi Zuto kako se usliko ko azilanti u Bihacu.
Ja konto da su zmajevi mitologija a prosinečki ima cjeli spisak, nema šta treba odma izbacit igru Zmajomon i cilje da moraš skupit sve.
Nekad mi je repka bila ponos a sada kur....
Čovječe, Armenija na tabeli ispred nas! ccc
Šta je sa Begovićem, jesi reko kad počne da brani zvat ćeš ga, hebo li te piric i buric. Sto se tice sarica, solidan igrac al bez minutaze je na rangu veznih igraca NK Čelik.
Zovi Vranješa kakav Kovačević.
Pjanić*
Pjanić*
Neka neko pošalje policiju. Elvis Sarić drži Prosinečkog kao taoca...