Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba kad se nasi nazderu pljeski kod Brajlovica, ne mogu potrcat pet dana
Definitivno si upravu. Sa tim odlaskom kod Brajlovica je samo dokaz koliko pristupaju neozbiljno. To ne rade igraci u saban ligi
Zadnja okupljanja su u Zenici u kampu, jedino da nije Sejo u sklopu trening kampa otvorio restoran. Sad eto ti znas sve vidim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krenimo redom. Hrvatska repka vrijedi 263 mil eur, a BiH 83. Hrvatski klubovi redovito igraju LP, EL i slicna velika takmicenja, nama je uspjeh kad u prvom pretkolu odigramo nulu protiv ekipe iz Kazahstana. I najvaznije, hrvatski igraci ginu na terenu 120 min, a pet nasih trazi izmjenu u 60-oj min jer vise ne mogu trcati. Jos pitanja?
Primjer ozbiljnog rada je reprezentacija Hrvatske. Milina ih gledati kako se bore u dresu reprezentacije. Modrić u 37 skače na loptu pa ima li većeg motiva za mladog igrača. A naši razmišljaju hoće li doći do lopte ma mi smo rasulo i nama nema pomoći.
šta je reč.....zna li se gdje je Hadžibegić sad trener
Hadzibegica šuška se da ima u planu preuzeti Vrbanjušu
Nevjerovatno je koliko se cro botova namnozilo ovdje, imate li svoje portale?
Ja ovome na faci vidim da trenira Rudes.
Niko ne spori đeku ko fudbalera, al dokle više.
Đeko je kočnica da reprezentacija prodiše,samo prisustvo i veličanje đeke, ubika atmosferu, pogotovo ovim mlađim.Sve je podređeno njemu,ko da se reprezentacija zove đeko a ne bih.
Žuti je najgori trener ikad.
Zasto svi u NS sute. Ima nesto i do igraca. Da li stari igraci diktiraju uslove, prave timove i prave pometnju. Ako se radi o bilo kome, Nacionalni tim je najvazniji, a svi koji prave pometnju, uredno im se zahvaliti na dosadasnjem doprinosu i dovidjena. U svakom slucaju, nesto smrdi, ode selektor, po ko zna koji, stanje nepromijenjeno.
Los vodja stvara losu atmosferu i bezvoljnost. Izgledali su bezidejni i smlaceni, prosto ih neprijatno bilo i gledati. Kriv selektor najmanje 70%, ali i igraci vec dugo igraju cudnu igru, a iz povjerljivih NS izvora informacija da su sa zahtjevima prema NS na pripremama sve bezobrazniji, a disciplina 0.
vratite nam zutog
usporedjivat nas i Hrvatsku je grijeh.
Zemlja se mora voliti i postovati da bi se tako zrtvovalo za reprezentaciju.
Bolje da igraju protiv Zena
Ovi svi do sada treneri dosli sa jakim iskustvom i nema ko nas nije nakanto e sad fora Barbarez nema iskustvo pa sta ako ga nema kako ce ga napravit da pocne trenirat djecu nije ni Misimovic imao iskustvo pa eto ga direktor u repki daj vise pustite te fore i iskustva samo jarane cvrsta ruka i ako hoces igrat kako trener kaze igrat ces ako neces neces ni igrat u nas uvijek isti napad ko to ima iskustva i nove igrace kad pocnu igrat nemaju iskustva pa skontaju
Prvo trebate otjerat naci savez pa dovest Barbareza jer je Sergej htio dovest svoj stručni tim ,prvo sapun pa onda parfem.
Zuti, to da ginu jedan za drugog, samo je jedan od bitnih preduslova za uspjeh. Prvi je da ispravno soje na terenu.