Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće, e da je Džeko igrao prošli bi dalje :)))
@ledeny ibisevica zamolit da odigra ove dvije tekme
Vrati predatora Ibisevica na barem dvije naredne utakmice.Mislim da bi covjek pristao kad bi se fino popricalo s njim...Al mi uhljupe imamo u Savezu,a i ovaj trener nije nista bolji.
Nije kakva šteta. Zovi Vedu, al koklo danas
ma nama nedostaje cijela ekipa... svi su na bolovanju mentalno...
zovi Ibisevica naknadno...
ehhhh evo razloga za izgovore... kad nas ljudi preslušaju, laganica.
Zovi Ibisevica
Boze, da li cu dozivjeti da fudbaler/trener ne pocne recenicu floskulom: "Pa sigurno da..."
neces....
svakako su nam kvalifikacije propale
Ma treba nači zamjenu za Dzeku i ostale pojedince što se čuvaju ne daj boze povrede itd. Kad igraju jednostavno je tezak nekakav za gledati. Bez volje i motiva tako izgledaju.
ahmetovic? krpic? pruzi im šansu!
35 godina ahmetovic i 32 krpic nemoj sad pretjerivat
Adio mare Legendo ! po faci ti se vidi da znas da je bez Dzeke ipak gotovo sa platom od 40-tak milja za izgubljene tekme ....
s obzirom da smo popusili ove kvalifikacije trebao je pozvati potpuno druge igrace i traziti nove nade, kao sto je i selektor Grcke uradio na zadnjem spisku. Ocigledno da mu nedostaje strucnosti ili znanja jer je lud ako misli da moze dobiti sve preostale tekme, a da drugi kiksaju.
Mi se trebamo pomiriti sa tim da nakon sto Dzeko ode postajemo trecerazredna ekipa. Igraci nam igraju po Hrvatskim ligama , drugoj Turskoj ligi, Drugoj Belgijskoj ligi. itd... Sve osim Pjanica i Kolasinca igraci igraju za trecerazredne ekipe. Najgora generacija repke od osamostaljenja drzave BiH....
@Hoschef Inače sa Džekom smo prvorazredna reprezentacija ?! Rasturamo , igramo redovno prvenstva , pobjedjujemo top reprezentacije itd . Ne kažem ništa pojedinačno za Džeku ali manite se više zanošenja . Mi dok smo imali najjaču generaciju nismo praktično ništa napravili , a ni pobijedili nikad nijedne top reprezentacije tako da spustite se na zemlju.
Sada je vrijeme da se trazi neko ko ce moci menjati Dzeku...pozvati treba Đuricica...