Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli to znaci da cete priznati ono sto je i Lulic rekao, a to je da vam reprezentacija sluzi samo za kolace, odmor i rodbinu?
Ubleha od 30,000 eura mjesečno. Mogao sam i ja izgubiti sve utakmice za pola tih para
jbes lulica I njemu slicne koji su se oprostili od repke a Jo's igraju u svojim klubovima kao da Im je 20 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Talijani su sa nama odigrali prvu utakmicu i svijetu pokazali da se i u Bosni moze igrati da je rat prestao , dali su nam ljudi stadion da igramo kvalifikacije 1996 godine, posto nasi stadioni nisu bili obnovljeni, i na kraju postavili stolice na Kosevo i sredili sve uslove da mozemo kuci imi igrati, veceras je na semaforu i dobrodoslica napisana ...HVALA ITALIJO PAMTI BOSNA TO NECE ZABORAVITI....trebamo imi neku dobrodoslicu prirediti..., da necekamo na savez koji se samo plate sijeti.
jos je 21 bodova u igri :)
Nadaš se? To znači 5 icu primamo i mi se nemamo čemu nadati! Kakav si ti selektor jadan ne bio, kad se nadaš, nije lutrija BiH, valjda znas u kakvom je ekipa stanju i igrači koje si ti pozvao?! Ne piše nam se dobro včrs.
Protiv Finske ste pokazali pravo lice,sad nam treba novo lice.
2-1 za BiH
Svoje miljenike Sarica,Civica,Viscu nemoj da bi ostavio slucajno na klupi.Fina se ekipa moze sastaviti sli dzaba jad Zuti veze neme,igra nikad gora..
Halo baa DEBILI, njima ne trebate ni vi a ni vaši glupi negativni komentari, svi su oni milioneri i znoje se i treniraju i putuju satima zbog nas , ako niste uz reprezentaciju kad gubi nemojte bit uz nju i kad pobjedjuje pizde komentatorske.... HAJMO BOSNO SAMO JAKOOOO, IDEMO VECERAS SMO UZ VAS
Haha putuju i znoje sw zbog nas.Koji se od njih oznojio protiv Finske.Pa vise je bio mokar onaj Finac sto je sjedio na stolici sto ga Finci hoce da nagrade.A oni putuju i znoje se za dobre pare..
i mi se nadamo...
BIH igra na nivou grcke mozda cak grci imaju ono malo tacku na i više i zna se kako su kasirali protiv ita
samo nemojte tudje gaće skidati ipak su nam italjani najbolji prijatelji u evropi
mozda i po koja šiša
Mi se moramo dovesti u realnost mi smo samo jedna prosjecna repka!Tacno je da ima nekih koji nisu pozvani i ako nista makar bi bili borbeniji na terenu,ali kod nas kao i u svemu politika pipci i sl.
hocemo, necemo izgubiti 2:0 nego 3:0
ovo protiv finaca je nase pravo lice!
''Ja se nadam...'' Sve je rečeno....
sve repke bivše države imaju iste probleme tj.fudbalski,nogometni savez s jedne a svi ostali s druge strane...nastavak politike drugim sredstvima..