Najavio promjene
157

Prosinečki: Nadam se da ćemo protiv Italije pokazati pravo lice

Piše: E. B.
Robert Prosinečki (Foto: EPA-EFE)
Robert Prosinečki (Foto: EPA-EFE)
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki danas je na konferenciji za medije govorio o sutrašnjoj utakmici protiv Italije.
Prosinečki je najavio promjene u sastavu, a istakao je kako je atmosfera među igračima poljuljana nakon poraza u Finskoj.

Selektor je odmah nakon poraza rezultatom 2:0 u Tampereu istakao kako ne treba dramiti, te da još uvijek ima dosta utakmica do kraja kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Nakon detaljnih analiza susreta u Finskoj Prosinečki je istakao kako će biti promjena u sastavu, a da će Zmajevi biti jači s obzirom da se nakon suspenzije vraća Miralem Pjanić.

"Malo nas je poljuljao poraz u Finskoj. Odigrali smo loše, a nadam se da ćemo sutra protiv Italije pokazati pravo lice. Bit će sigurno promjena u sastavu, a nadam se da će igra biti puno bolja sa Pjanićem", izjavio je Prosinečki na današnjoj konferenciji za medije.


Podsjetimo, susret 4. kola kvalifikacija za Euro 2020. između Italije i BiH igra se sutra s početkom u 20:45 sati u Torinu.

Naša selekcija ima četiri boda i dijeli treće mjesto sa selekcijom Grčke, dok je Italija na prvom mjestu sa maksimalnim učinkom i gol-razlikom 11:0.