Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi se pokrio trenerkom i utračao u autobus.
Odmah smjeniti ovu ublehu od selektora nakon meca, nebitno koji rezultat bude. Prosinecki i njegovi ujkani iz Zagreba skupa sa Begicem, Dzekom, Spahicem, i menadzerima su unistili ovu reprezentaciju. Hebote, poslali su totalnu trenersku neznalicu da se uci na nasoj reprezentraciji, nakon sto se vec nekoliko puta dokazao kao neuspjesan trener. Vodite ga u Zagreb, nek se tamo uci ,a ne da nam unisti i zadnju sansu za Euro.Nikad vise niko iz Srbije i Hrvatske ne smije da se petlja u BH fudbal.
@MUHAMEDi3PRASETA Ne znam. Znam da se ne bi kvalifikovali ni da smo jedini u grupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Begića i njegovu grupu bandita potjerati govnjavom motkom.Do tada ništa.
@katozlato365 Govnjivu podvuci, sreco...
Jel ovaj otiš'o?!
Vjerovatno si samo ti na svijetu zadovoljan učinkom Reprezentacije. I ja bih bio,da sam na tvom mjestu. Stidi se,ti i kompletan Savez. Podnesi ostavku ako ti je ostalo imalo obraza.
Žuti bravu jedan kako mozes biti zadovoljan. Predzadnji si u grupi i tebi je to zadovoljno. Sjedi jedan ili ti NEDOVOLJAN.
Cim zadovoljni sto smo jedva dovili lihtenstajn amatersku ekipu,bravo Prosinecki pa za ovu izjavu trebas biti smjenjen da ne pricamo o kasnim pozivanju Hajrovica Hodzica
Roberte kakvo si ti razočarenje. Ko i političari zasereš pa još pišaj po narodu
Je*em te u vuglu heravu
pokazali ste vi pravu snagu protiv armenije i grcke...nakantase nas nekakvi anonimusi k'o da smo juce posli lopte igrat..suti i poklopi se po usima...
Navikli ste nas da ostajete kuci, samo tako nastavite. GO GO GO
Jedva ste dobili ove konobare i ljude koji su iz noćne izašli da igraju. Sta pricate
prosinečki da imaš imalo morala davno bi dao ostavku i zbog rezultata a i zbog znaš ti čega
Jel ti to nećeš otići? Stvarno si John . A ta tri boda su vam važna za šta? Fuj ste
Ovo je bila izjava za laku noc
Prci li iko ista?
Realno, repka nam oslikava stanje u drzavi
Odgovorno tvrdim da bi Braco gumena glava bolji rezultat napravio s reprezentacijom