Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih je fino vidjeti zajedno. Najbolji golgeter i najinteligentniji veznjak sa podrucja balkana.
Fkt me ne zanimate dok to ne pokažete na terenu
Bas tako Dzeko, cak i ti igras loopte
Ljudi u biti mi smo samo katastofalno odigrali protiv finske.Bolje je igrati dobro i izgubiti nego na srecu pobjediti jer onda se mozes nadati necemu jer imas kvalitet .Nista nije nemoguca misija to se vidjelo u italiji tako da se nadam da su nas prosli losi dani.
Dragi Dzeko, najbolje bi bilo da se sto prije oprostis od reprezentacije i da odes u istoriju kao legenda a ne da tones i propadas sa tim igracima jer jednostavno ti nemas skim igrati, 3 klase si iznad ostalih, sad smo na nivou estonije a kad ti odes bicemo lihtenstajn, ziv nam i zdrav bio ali tako bi bilo najbolje, reprezentacija je sad jedno veliko nista
Mi smo od svakog kvalitetniji, a na kraju skoro uvijek kad treba izgubimo. Da nije bilo Izeta izbrisao bi i ovo skoro u posljednjoj rečenici.
lopte?
Otrešćemo Lihten ko baba stolnjak poslije ručka
...ako budemo koji jesu uz dvije povrede cemo odlucivati ko ce otici??? Nadam se da cemo pobijediti utakmicu???
Aman što mrzim vlahadiju, sam sebi ponekad kazem mozda to nisu zasluzili ali mrznja je mnogo jaca od sazaljenja.