Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj crni zuti.
@Sindikatbotova prvi selektor koji se nakon napustanja repke nije oglasio da zahvali makar navijacima na podrsci. Otisao je kao kujica i pokazao da je bio iz cistog interesa tu
Šta sam ja reko za gledanje Premijer lige bez mene?
Robi, otvori kafic!
Robi će dobiti Nobelovu nagradu po neuspjesima .Neka se oprosti od fudbala kada nezna.Repku je bio doveo do dna
Možemo ga sada pljuvati ali nam je čovjek osigurao ovaj baraž za 3 sedmice i upali smo u skupinu A lige naciju
@Bataldzija Tako je majstore. Umjesto da direktno idemo na EP, on je nama osigurao baraž. Evo i Kayserisporu će osigursti 2. ligu. Trenerčina, nema šta.
@Bataldzija Nije on nama ništa osigurao nego nam je osigurala Sjeverna Irska i hobotnica na golu koji je skidao a ma sve što je išlo prema golu jedno 20 šuteva najmanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos malo dok i ovi ne skontaju da im Robi ne moze puno promjeniti ni doprinjeti, pa ce ga otjerati i to je to...onda ce on opet u Azerbejdzan, tamo ga nesto pravo gotive...
E moj Robi... Bolje je možda da kreneš sa treniranjem pionira... pa sve ispočetka
Meni si jos uvijek bolji od Jagodica.
Cutuk nad cutucima. Veci su idioti oni iz saveza sto su ga doveli, a mi najveci sto ga nismo odmah otjerali.
Otisao je sam jednom, ali ga savez vratio.
Nesposobnjakovic koji je nama upropastio kvalifikacije sad je upropastio i Kayserisport u Turskoj. BiH je pod Prosineckim igrala neprepoznatljiv fudbal. Susic i Bazdarevic su bolje vodili reprezentaciju
@KelleKulesi Ma i Sušić i Bašdarević nisu bili mnogo bolji. Nadam se da će nas Bajević svojim autoritetom i znanjem o nogometu vratiti u vrh svjetske nogometne elite. Ćiro je postavio temelje one reprezentacije koja je bila na svjetskom prvenstvu iako on nije bio za kormilom kada smo se kvalifikovali.
@Ljiljanovski Ne moze nas niko "vratiti u vrh svjetske nogometne elite" kad reprezentacija BiH nikad nije bila u tom vru. Halo ba, jednom, nazor, otisli na svjetsko u preko 10 kvalifikacija za svjetska i evropska prvenstva. Kakav vrh i bakraci.
šta smo mi bogu skrivili, pa ova neznalica nas zakači....
Bravo Robi,nastavi niz.