Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kenan Kodro dobije poziv a Hajrovic ne....
Mislim ako ostane duze na klupi BiH da ce napraviti veoma dobru smjenu generacija koja nadolazi kako kaze i sam Prosinecki.
Спрдња да Срби дозвољавају да им репка буде муслинамска. Више од 2/3 грача у бошооци, а тренер је хрват. Српска необично лако може имати своју репку, само да се има поличке воље у БЛ.
Kako ce entitet imati repku zna se dobro sta je potpisano bosna je citava sa svim svojim granicama a unutra su rep srpska i federacija svaka promjena je nemoguca bez pristanka sva tri naroda ,
He3abNcHaCpncKa0052 Pitali unuci babu koju je silovo Turčin, kad joj je bilo najteže a baba će ko iz topa: đeco moja ,naj je teže bilo babi kad joj je prašina iz opanaka išla u oči a baba ne može da otare, drži Turčina oko vrata da ne pobjegne.
Gojak je jako dobar igrač ali nikako ne mogu zaboraviti potez njegovog oca koji je vlastitom djetetu uništio snove da zaigra za ''najdraži klub''. Naravo najljepše pozdravljam one koji kažu hebo ''najdraži klub'' babo odlučuje đe je lova.
konačno da nam selektor ima samopouzdanje, a ne kuka i da se preda unaprijed. Kako god da bude sretno momci idemo po pobjedu.
Kako smo otjerali onog srpskog spijuna Marjana Mijajlovica sve je krenulo na bolje