Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je Patrick Moon otisao prije nego nastradaju na Kosevu.
Utrpat im tricu, je*o li ih Obama
ma 5 golova necemo pretjerat navikli smo davat puno golova :D
Cudnih komentara....
Kakav fantastican gol iz slobodnjaka je danas zabio Izet Hajrovic u pobjedi njegovog Grashopersa u gostiima kod St. Gallena. Klix, potrudite se malo!
a sta bi od one utakmice izmedu srba i srba... sad mi nesto naumpade a svi sute... da ne bude na mala vrata
Konacno ce nam Amerika donijeti demokratiju u ovu bijednu zemlju i 3 gola u mrezi od strane Dempsija i Joseta Seje Altidora da nam pokazu koliko zapravo ne vrijedimo .
Hikmete razligu, ti još živiš u 1996-oj.
Hikmete, od.ebi !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja mislim da bi se nase utakmice trebale igrati na Kosevu . treba ga prije svega malo prilagoditi , ali prima puno vise gledalaca i atmosfera zna biti odlicna kao npr protiv Danske . Zaista nezaboravna utakmica i trebali smo proci dalje . kad Bolic dade gol .. Stadion u Zenici prima zaista malo gledalaca , pa pred vise navijaca igraju Moldavija , Kazahstan i Bjelorusija
nista kosevo, samo bilino polje dolazi u obzir jarane.. necemo mi vise igrat na groblju, kad god smo tamo igrali izgubili smo
pitari ce opet kao i protiv Francuske pokazati da nam ne treba veci stadion.
A ti si siugurno iz Zenice, seljacino! pa i ti hebes Sarajevo..
Pokazali su to nebrojeno puta do sad, ne vjerujem da ce ovaj put biti nesto drugacije. Kad protiv francuza nisu bili u stanju napraviti atmosferu, pa treba li ista vise reci. Sarajevska publika je sramotna sto se tice podrzavanje reprezentacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naprijed zmajevi