Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo su pretjerali sa cijenama
@MoraInoFIeksibiIan Hebemo te pjesniče u stau žvaljava.
sve gospoda svi bi na istok a sto ne pricate da je jug 5km ..svaka cast na cijenama sminkeri bi djaba na istok da pametuju
Svaka ti je zlatna!
Željo pobjeđuje i Zetu i Aik ma ako treba i Barsu i Real i Juve i Romu!!! ALEEALEEA
E YEBITE SE! Isti dan će se učlanjivati, onbavljati članske i praviti gužve bespotrebne, zar niste to mogli zabraniti u utorak? Ima do utorka sedmica, neka to rade do utorka. Dovoljno je da svi članovi uzmu dvije ulaznice i njih više neće biti u prodaji. Ako se tome dodaju gužve onih koji su tek sada skontali da neće dobiti ulaznicu ako se ne učlane onda ima da jedni preko drugih kupuju ulaznice. Ništa ne znate uraditi da olakšate i ono malo jada od članova koliko nas ima.
P. S. Ulaznice su trebale biti skuplje, svi bi "evropskog Želju" a niko ne bi da marke da. Jug treba biti 10, Istok i Sjever 20 a Zapad 30. Mora klub od nečega živjeti. Svi bi htjeli kvalitetnije igrače a niko se ne pita od čega da ih plaćaju a kad treba dati iz džepa onda "puno". Kome je puno onda neka ne traži od Želje titule ni bolje igrače, neka sjedi po kafama i kladionicama i neka privatnicima puni džepove.
@Hrgota Koliko daju jedva da možemo plaćati prosjećnu ekipu za ove naše kukuruz lige. To što su davali, davali su većinom za evropsku Grbavicu. Valjda mogu ispoštovati klub ovu jednu utakmicu u Evropi sa supljim ulaznicama, svakako nam je druga vječno upitna.
Ko se sjeca Videotona??? Ovo sad je qrina!!!
Abd da prodjemo ove pa da onda protiv AIK-a sve gori!!
past ce mali podgoricani
Alee
Dolazi zet
Cistu namjestaljku placate po 5 10 KM a zao vam za malo kvalitetniji i novi duel dati 5 ili 15 KM, hajd manite se suplje uhljebarske price..
nekad je zapad koseva bio 15 km Dolazio snazni NewCAstle...danas si na svom terenu ne placas teren kosevski...dodje Zeta platis 15...sramota gladne uprave
manji kapacitet stadiona, manja zarada, i imas jug 5 pa bujrum iako je realno trebalo podici i njeg na 7 a clanovima 5