E YEBITE SE! Isti dan će se učlanjivati, onbavljati članske i praviti gužve bespotrebne, zar niste to mogli zabraniti u utorak? Ima do utorka sedmica, neka to rade do utorka. Dovoljno je da svi članovi uzmu dvije ulaznice i njih više neće biti u prodaji. Ako se tome dodaju gužve onih koji su tek sada skontali da neće dobiti ulaznicu ako se ne učlane onda ima da jedni preko drugih kupuju ulaznice. Ništa ne znate uraditi da olakšate i ono malo jada od članova koliko nas ima.
P. S. Ulaznice su trebale biti skuplje, svi bi "evropskog Želju" a niko ne bi da marke da. Jug treba biti 10, Istok i Sjever 20 a Zapad 30. Mora klub od nečega živjeti. Svi bi htjeli kvalitetnije igrače a niko se ne pita od čega da ih plaćaju a kad treba dati iz džepa onda "puno". Kome je puno onda neka ne traži od Želje titule ni bolje igrače, neka sjedi po kafama i kladionicama i neka privatnicima puni džepove.
@Hrgota Koliko daju jedva da možemo plaćati prosjećnu ekipu za ove naše kukuruz lige. To što su davali, davali su većinom za evropsku Grbavicu. Valjda mogu ispoštovati klub ovu jednu utakmicu u Evropi sa supljim ulaznicama, svakako nam je druga vječno upitna.
Prikaži sve komentare (35)