Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam stvarno zašto se potencira priča da je osposobljavanje Grbavice za utakmicu reprezentacije u navodnoj saradnji sa NSBiH kada FK Željezničar finansira i izvodi gotovo sve radove osim reflektora za koje je novac obezbjedila UEFA i koje će u narednom periodu dobiti još nekoliko stadiona? NSBiH je samo posrednik, oni samo nadgledaju dešavanja oko rekonstrukcije!
pa sta ako finansira fk zeljeznicar, vjerovatno ce i prihod od utakmice ici njima , barem dobar dio.... volio bih i da natkriju tribine da raja ne kisne, to bi trebalo u nekoj sljedecoj fazi obavezno uraditi..
@brriss2x Znaš da će ići prihod FK Željezničar, niđe veze, sve ide savezu!
pisaj kloceve...ovo me vise raduje sto ostaje nasem zelji u amanet....kipar im necu nikak halaliti....a ovo 30 40 km nek im dino konakovic placa ulaz
Takvi džaba dobijaju od onih koje su u NSBiH zaposlili po stranačkoj liniji, ne brini. To su oni koji spadaju u onih 5000 ulaznica za potrebe saveza.
Jedini klub u državi koji je došao do zaključka da ništa neće pasti sa seba i ulaže u infrastrukturu koliko može,svejedno ostatku države su predmet za ismijavanje i to valjda dovoljno govori zašto nam je situacija u državi ovakva kakva jest. Mi smo više navikli na velika obećanja nego li na bilo kakve korake,a ovo jest jedan mali ali bitan korak za bolji fudbal u samoj zemlji.
opa reflektori..ima da obasja dole mercator
Hoce li ofarbat semafore, red je.
Kao i u svim institucijama u BiH, u NSBiH sjede politicki igraci, uhljebi, i nesposobnjakovici po stranackom kljucu, i produkt njihovog rada je nepostojanje stadiona na kojemu bi repka igrala. Sramota da se ovdje igra najvaznija utakmica.
Nema sanse da te iko skonta. Pa njima nije problem sto vode nemaju, sta onda ocekivati za sporedne stvari?
Jesu li ofarbali ove stubove za reflektore
ovo je takticki,kad igraci Beligije izadju na ovaj kukurznjak ima da se prestrave,samo na takav nacin imamo sansu da dobijemo Belgijance :D
NJIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Aferim... Ovo je jos jaci motiv da Dzeko zabija na svojoj grbavici.
Allaha mi jako ruzan stadion!Ni Bilino nije nesto al ovaj je preruzan!Stid me
Joj sramote u 21 vijeku citati ovakvu vijest pred medjunarodnu utakmicu. Ovo mozda jos samo u Juznom Sudanu ima.
Ja kako vidi da se samo kod nas obvavljuje, kada se mijenjaju sijalice itd.. PS: Uskoro bi htio da znam koji toalet papir kupuju.
pa sve drugo je u redu, pa moraju i o tome malo pricati/pisati :)
Osim toga, radi se na postavljanju tornja za kameru koja snima ofsajd pozicije prema južnoj tribini, obavlja se krčenje terena iznad pomenute tribine, a radi se i na proširenju klupa za rezervne nogometaše. Krcenje terena?
Tornjaci ....Hocete i travu pokositi?....ili ce da je pasete?....