Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce cirlica u bosni? znase gdje joj je mjesto, ni vlasi u srbiji je nekoriste.....
meni je smijesno da se znakovi pisu na dva pisma. Kada stranci vide nisu sigurni u kojoj su drzavi, pa se znaju raspitivati da su sigurni vjerujte. A sto se tice neka ih pisu na arapski kineski ili bilo kako , da se imamo cemu smijati. Ako cemo posteno pisite ih kako je bog ostavio kao sto pise sav normalan svijet.
Kud bas sad kad treba da gostuju u lukavici kod slavije..ccc
hahahaha sto seru.., pale zastave i liferuju simbole drugih klubova smatrajuci ih uvredljivim nacionalnim obiljezjima, kao da su i oni sami anacionalni. Najveca ubleha je kad se navijacka rulja pocne hvastat tolerancijom..
\"pokušavajući na taj način oskrnaviti ono čime se naša grupa već više od dvije decenije ponosi - poštivanje svih kulturnih obilježja i naroda u BiH, te zajedništvo unutar grupe bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost\" Jesu ovo oni majmuni što su palili hrvatsku zastavu na utakmici sa Zrinjskim?
PRIMITIVCI IZ \"TM\" ZASARALI I ZAPISALI CITAVO SARAJEVO I NIKOME NE SMETA! STA STE MISLILI DA CE CIRILICA OSTATI NETAKNUTA1
Za kraj onako od srca - papci i primitivci na svim stranama, vratite se u svoje torove i prestanite trovati normalan narod svojim bolesnim idejama i komentarima. Nastavite zivjeti svojim primitivnim zivotima... Ma kad bolje razmislim - crknite, kad bolje i ne zasluzujete!
Ovom prilikom cu citirati jedno lice sa malih ekrana, za kojeg ne znam za koga navija, a i nijevezan za fudbal - te se kao takav moze uzeti kao objektivan! \"Da vi ljudi znate sta sve zivi po ovoj Bosni i Hercegovini, pobjegli bi odavde glavom bez obzira\" - by Nisvet Dzanko & \"Pozitivna geografija\" E sad, posto je ovaj komentar namjenjen onom malom procentu \"ocito ludih\" gradjana ove jadne zemlje, ne ocekujem da ce ga dosta vas shvatiti ali mi i nije zao. Zao mi je samo sto zbog primitivne ideologije koja vlada ovde (nebitno sa cije strane i koliko, jer je sve isto) onaj isti broj \"ocitih ludjaka\" ne moze normalno zivjeti vec moramo slusati sve one S92 (srbe \'92), H92 (hrvate \'92) i M92 (muslimane \'92) sto su to za sta se predstavljaju ocito samo \"PO SLUZBENOJ DUZNOSTI\"!
SABO VI DOĐITE AKO NISTE ZNALI PROMJENILI SMO ADRESU NOVA NAM JE DOBROVOLJAČKA DO BR 72 POVEDITE I MALE PLAVE MRAVE
ALO BREE OPET VI PITARI NEŠTO KO KAKITE ALOOOO DOSTA VIŠE NEMOJTE DA VAM MI BRE TAMO DOLAZIMO ĆUT NIJEDNE
@coco upravu si kod nas koje god radikalno okrenut on je terorista a ka oni prave čtnička orgijanja po \"bih\" onda je to ok takvi su i štaš al nema više toga a pojedinci to nemogu da shvate .ovi mali plavi mravi fol glume multi kulti ma to mogu samo u nekoj dolini
Ta generacija yu-manijaka; bar su mogli biti toliko mudri da sute kad vec nisu oni to uradili. Ko ih pita za sta ? Cirilici nije mjesto u federaciji i to je cinjenica. Neka se privatno koristi i svako to ima pravo ali zasto vecina poreskih obveznika da daje novac za srpski ekspanzionizam ? 45 godina su ovakvi antinacionalisti hranili vlasko-slovensku vojska da bi ona spalila svoje hranitelje.
sarajevo-x com otidijite malo dalje u Trebinju pise gazi baliju na putu to nesmeta nikom jel??????? za ovog ja ne gandi nece dati priznanje vec tvoja stara one je duze sa nama
zbog očuvanja srpskog pisma u fbih i zaštiti vitalnog srpskog interesa dodeljujemo vam orden dabića kao zahvalu za vaša dela.
PITARI NEMOJTE BRE DA DIRATE U NAŠU BRAĆU MANIJAKE JER ČE TE DA IMATE SA NAMA POSLA BRE ALOO .OČETE DA VAS BIJEMO KO I DELIJE JELI .MANIJACI NEMOJTE SE BOJATI GROBARI SU SA VAMA UVEK SRBIJA U SRCU ŽELJO DO GROBA \"STOLE IZ BORA\"PFC