Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bravo, novinarstvo na vrhuncu, debilan naslov, i btw rezultat je 4-1 :)
jesi li gledao utakmicu? Znam da zvuci cudno, ali Sevilla je igrala bolje. Na 1 - 0 su imali dvije dobre prilike, Barca je imala srece sto nije bilo 2 - 0. Otkud znas sta bi bilo da sudija nije pogrijesio, zato je naslov sasvim ok.
Gledao sam tekmu, prvo poluvrjeme Sevilla bolja, ali drugo Barca u najboljem izdanju, ostecene su obje ekipe, izmedju ostalog, cist penal nije sviran za Barcu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smjesan naslov. Ko je gledao utakmicu mogao je isto tako vidjeti 5 kardinalnih gresaka na stetu Barcelone. Prvo kad je igrac Seville faulom oduzeo loptu Montoyi i izasao sam na Valdesa, sviran nepostojeci ofsajd za Alexisa, Nepostojeci prekrsaj u napadu Alexisa u situaciji 1:1 i cisti penal na Messiju. Nije linijski sudac sinoc pomogao Realu kad je zaustavio igraca Villareala u drugoj minuti utakmice da dovede Villreal u vodstvo iz regularne pozicije gdje je igrac Reala bio minimalno 2 metra blizi golmanu od njega. Ocito je Madridski PR uspio u onome sto im je bio cilj, a to je da naprave zrtvu od Reala.
Zaboravio si ona 2 penala sto sinoc nije sudio Realu, kada se komentatori na Sky Sportu cude kako to sudija nije vidio, jasno ti je sve.
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite). -----
Onaj ko je napis'o ovakav naslov mora da je neki pacenik koji navija za Real.
Mamu im njihovu, dosta je vise ove igre uz pomoc sudija!!!
Bruka i sramota pogledajte video :) adf.ly/1663782/prosvjedisarajevo http://adf.ly/1663782/prosvjedituzla
4:1 je Barca pobijedila..e moj klix..
Pored suđenja su imali i dobro sreće na svojoj strani. A do tog poklonjenog gola ih nije bilo. A kad Song kralj igra rukometa sudija opet ništa. Ono mi je stvarno baš bilo smiješno. Stvarno je ova liga smiješna kad je u pitanju suđenje. Gore su im sudije od naše lige.
Sta kaze klix, Messi ofalio u formi...
Kako prenosi pro-madridski portal Klix , veceras je Barcelona na krilima linijskog sudije pobijedila slabasnu ekipu Sevilje sa 1:4 , i jos ce sudija koji nije svirao penal nad messijem biti suspendovan da ne sudi utakmice Barcelone . kmeeeee -Jest ofsajd bio ali je na kraju bilo 3 razlike prema tome nije taj go presudni bio
nista novo u spaniji
Kao i obicno,Barsi se navlaci.
a koliko su ove sezone realu navukli bodova?
0
PRIKAŽI ODGOVORE (5)