Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI U ZENICU! KARANJE JE NAUKA!
bolje ti je izadi na proteste
Da palim Arhiv? Kao Eugen Savojski? Buahahahhahaa. Uostalom, odakle tebi informacija o mom odlasku ili neodlasku na proteste?
Jaki smo fakat :D Nije sad da ja nesto pucam suplju pricu , ali ovo ce ABD sve na kraju super biti , titula je nasaa :)))
Sarajevo dika naša,zeljeznicar kitaa naša......na,na,na x2 ponovite srumfovi....
Sarajevo konacno postaje dobra ekipa,bez nekih gluposti.:) Osvajamo KUP i Premier ligu.
hej vareše rano ljuta pritisla me teška tuga.....
sreca pa imamo i Dupovca
bice ovo aBd predobro :) samo hrabro momci i rezultati nece izostati...
Aferim bordo momci, bravo Krste, znači i bez Bilbije smo ubitačni a sa njim NATO! I OPET MI SRCE KO TREBEVIĆ KADA VIDIM 90% KOMENTARA OD VAGINA SA ŠUGAVICE I OSTALIH KOMPLEKSAŠA I DUŠMANA FKS-a! CR'KNITE OD MUKE MIŠEVI! U INAT DUŠMANIMA!!!!
Hahaha "Bandović, Barić, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Cimirot, Jajalo, Purić, Vusljanin, Stojčev i Velkoski." :) Imajul ijednog igrača porijeklom iz BiH? :)
Ma nema. Sve bosanska djeca. Ima čak i rođenih Sarajlija :) Mutav sam šta ću, pride neupućen :)
2 milje hordi ide u zenicu a u ranim jutarnjim satima ih je već 300 zauzimaju trg i cuganje bez belaja
Nesam baš upućen u dešavanja oko FK Sarajevo pa me zanima koliko je igrača u početnoj postavi koji su ponikli u tom klubu???
dila gori izbacila hajduk iz evrope
HOCEMO BODOVE , BODOVE IZ ZENICE ! HOCEMO BODOVE ,BODOVE IZ ZENICE ! HOCEMO BODOVE ,BODOVE IZ ZENICE !
ma *** ba titulu jadne ove lige, samo liga šampiona, to je cilj, što dalje dogurat, a može i grupna faza lige uefa za utjehu....
Ma ljudi moji, Željo je ZAKON !!!
SVI U ZENICU!!!! STIZU HORDE
eki eki... Gdje si hejter
Pade mi na pamet jedan stari stih, "oj pitari, pitari, bas ste cudna raja, nekada ste bili ku... a sada ste jaja"... X2 za svaki slucaj...