Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klix pocinje da zvuci kao index.hr... Cuj slomili sa 2-0. Najgore sto opet nasjednem na trik i kliknem da citam.
Da, jebeno ogledalo Indexa, kao da im jebeni Alac pise clanke. Jos malo pa cemo citati o poredasistencijama.
'ta ce mali Messi...:D ustasa: zabit bosni jedno 3 gola. ahihihihihih. cetnik: Bosni može, Srbiji ne može a pogodi zašto :) -------------------------------------------------- WordCup 2006 Argentina 6 : 0 Serbia http://www.youtube.com/watch?v=z6hZa6B4Ol0
'ta ce mali Messi...:D
zabit bosni jedno 3 gola. ahihihihihih.
moze nam samo kroz k...c jaja napuhat
pa mi smo im dali 4 cini mi se prije 2 godine i vise a ta repka i ova su nebo i zemlja sad nasi igraci lete poi terenu i realno koliko god kome to smetalo ako se nasi ne prepadnu mozemo ne pobjediti nego utrpat par golova argentini, samo je bitno da proradi Bosanski inat !!
Bice vama Vrsajevic i drustvo
Argentincima bio posljednji pokušaj da dešifruju našu repku...obukli Slovence u bijelo, naredili im da igraju 4-2-3-1 i neki štrakonja u napadu nosio 11-ku ( k'o fol on Džeko ) :D :D Trudi li se, trudili Gaučosi...realno, mogu samo bod dobiti :D
NEKA NEKO SNIMI NA VHS TRAKU CIJELU UTAKMICU PA NEKA JE POSALJE BRODOM PAPETU I BRAZIL, DA VIDI PAPE KAKO ONI TO IGRAJU.
Ima li gdje za pogledati ta utakmica?
Ovdje treba laganini odigrati 9 igraca bunker, a dobar bunker se jedino moze probiti visokim loptama, a gaucosi su niski, prema tome nasi bi kupili visoke lopte i sto bi vrijeme vise prolazilo bez gola, oni bi bili isfrustriraniji da daju gol, a to je onda nasa sansa da im uvalimo go. Nadigravati se s njima, budite pametni, Messija kad je raspolozen trojica ne mogu zaustaviti, a kamoli jedan, pretpostavljam Spahic.
kolašinca na messija
Igrajmo i protiv Argentine napadacki jer nemamo šta izgubiti
Budemo li igrali protiv Argentine napadacki, proci cemo kao Srbija na SP kad su ib nakantali 6:0. Prema tome, stvar je jasna, bunker jarane, pravi Mourinho bunker za devet ili deset igraca i cekati svoju sansu.
ionel Messi, Sergio Agüero i Angel di Maria i upravo su njih trojica kreirali drugi pogodak tri igraca koja su glavna, ne kazem da ostali nemaju veze, ali ova 3 su glavni faktor
nije branio Handanovic bilo bi nerijeseno
špriiic špriiiic. dominacija gaučosa.