Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oda legendo,pocivaj u miru..
hvala ti oda...bio si raja i dobar strucnjak...
Zeljina legenda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukleta godina!!!
Jedan od drazih trenera...Neka ti je vjecni mir Odo...
Odovic je igra polutku, a ne krilo. Samota je to ne znati, a pisati o covjeku, Igrao je skoro deset godina za Zelju u eka bolja vremena. Pokoj mu dusi.
OTIŠAO SI ODA , OSTALA JE TUGA, VJEČNO ĆE TE VOLJETI, MANIJACI S JUGA....
Ode jos jedan boem plemenite igre RIP 😭
Hvala ti na svemu onome u cemu smo svi uzivali,tvojoj plemenitosti,tvojim potezima i igrom kojom si nas dizao na noge i tjerao da ti aplaudiramo.. POCIVAJ U MIRU MOJ DOBI ..ODA..
Postovanje za Odovica i kao igraca, covjeka...
Ako si imalo bio boem odnosno kafanski coek odnosno u porocima nes vise od 65 zivit. Maradona rossi ovaj onaj... jeli na baku red.. ccc.
pokoj mu duši..čovjek institucija....kupio me svojim gestom kada je na finalnoj kup utakmici (neznam koga je trenirao zaboravio sam) drzao ruku na srcu dok je intonirana himna.....u normalnoj drzavi nebi ni primjetio.....
Počivaj u miru Gospodine Odoviću. A "mali" Oda ako čitaš ovo, primi saučešće od "Shabana".
@Clavis85 Bila mi je čast upoznati vas i družiti se kratko vrijeme, kad nas je tvoj stari driblao na terminu u malom nogometu u dvorani kraj "kocke"....
Dingospo. Pocivaj u miru.
Preuzeo si, vodio i spašavao Željezničar kada to niko nije htio, te uprkos svemu pravio sjajne rezultate. Počivaj u miru dobri čovječe!
Pocivaj u miru legendo!
Iskreno saučešće porodici. Oda je bio pravi primjer sportiste koji voli i poštuje to što radi, voli i poštuje suigrače, publiku a nada sve svog Želju" Hvala Ti prijatelju i veliki čovjeće!
Pokoj ti dusi.Bio si nasa raja Ilijasa
Pocivaj u miru
Lahka ti zemlja bosanska dobri čovječe. S tobom smo igrali pravi fudbal. . .