Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kikseri ako niste znali danas pocinje i ona "druga" premier liga.. red je bar najaviti
sretno sarajevu i zrinjskom
Dobro bi bilo u mostaru neriješeno zbog nas, a nama pobjeda u kaknju.
Da bude x :D
Nece biti lahko protiv Mladosti pogotovo s igrom u srijedu, ali optimisticno treba uci u utakmicu nametnuti svoju igru, idemo po prvu pobjedu na strani. Naprijed Sarajvo, Horde svi u Kakanj!
Danas na scenu stupaju sudije da pokradu Slobodu.
sta reci za ligu u kojoj igra 17 internacionalaca, od tih 17 jedan Brazilac, drugi Italijan, ostali 15 sa ex-yu prostora
vjerovatno najtuplji i najiskomplesiraniji post danas. tesko ce te neko nadmasit
husref odlično vodi ekipu, posle rahmetli m hukica najbolji trener slobode, jedino sto mu malo zamjerim je igra sa jednim napadačem, nije pošteno krpica drzat na klupi kad lik razvaljuje, tandem karic-krpic bi mogao biti najbolji u posleratnoj slobodi..
nije losa ideja. ali sto se kaze NE MJENJAJ NESTO STO FERCERA
hajmo rajvosa, bice valjda bolje nego protiv krupe
Najozbiljniji ispit za Slobodu,jedna od 2 ili 3 utakmice gdje ce stvarno biti tesko uzeti bod(ove). Volim Slobodu i vjerujem u ekipu koja je stvarno jaka do bola ali Zrinjski je sampion i najuspjesnija ekipa nase lige,plus igraju na svom terenu. Nece biti lako ni jednima ni drugima i ako sudija bude ok u sto ozbiljno sumnjam mogla bi to biti super utakmica.Niko niko samo Sloboda
Bilo bi dobro ne izgubiti u Mostaru. Bojim se sudije Valjica,taj nas svaki put unisti. Sretno Slobodasi,samo pametno