Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saraj vo sarj vo ti jebi zelju malenog,malenog...
proslo je godina pitarcicu da se mozes tako oglasiti, okusite i vi komadic slave misu
safet stari znalac i strucnjak
Ooooooo VOLIM TE SARAJ'VOO
http://www.index.hr/sport/clanak/orlovi-bez-podrske-u-danskoj-fss-ne-zeli-preuzeti-odgovornost-za-ponasanje-svojih-navijaca/818045.aspx Gledaj ti koja je ovo stoka :)
Baš mi je źao ovih śtrumfeta, zavidni su i samodestruktivni. Nikad vise Zeljo nece ni da se priblizi kvalitetu Sarajeva. Derbi ce da izgubi smisao jer ce to da bude kao kad igraju bayern munchen protiv munchena 1860. Sarajevo ce u buduce da igra protiv selje sa rezervnim sastavom, tolika je razlika u kvaliteti a manijaci ce od sramote da se ugase i da pocnu da navijaju za olimpik
Biti prodan, u tome lezi snaga! Btw. najmanje cega se bojim da ce se desiti to sto si naveo, vidjeli smo ove sezone koliko vam pare uticu na kvalitet igre. :)
Splok pratici tanan halve klubove mislim da si u pravu za derbi jer ako je gledati po ostalim njegovim klubovima vama ne gine druga liga sto se tice kvaliteta igraca hoces da kazes da igraci ponikli u sutjesci subotici leotaru metalurgu iz skopla bolji od igraca i Zeljine skole smijesan si a vec sada Zeljini juniori su u rangu prvog tima Jajajeva po kvaliteti i sada gledam kao 2007 vi vanzemaljci a nigdje vas 8 dugih ljeta nije bilo tako ce i nakon ove titule Pricate o parama a dug vam raste prema poreznoj i nemojte reci kamata provjerite raste glavnica sa sa milion i sto iz februara 2014 na milion i sedamsto u januar 2015 toliko o gigantu
@hrgota pa ti si stvarno negativan momak al bas i ja ti toplo prepoeucujem da se ljecis adresa jagomir
Hajte ba srbi hejteri na svoje portale. Šta više tražite belaja...
Mogli su samo promjenit naslov i staviti "Pogledajte dominaciju Sarajeva u skoro svim segmentima" i zdravo.. al' hajde nema veze.
Mogli su samo promjenit naslov i staviti "Pogledajte dominaciju Sarajeva u skoro svim segmentima" i zdravo.. al' hajde nema veze.
Ovo je istoriski trenutak, FK. Sarajevo je prvi pravoslavni klub iz Federacije koji je postao prvak BiH. Tako i treba, a nekada su se kleli Aliji da "vlaška" noga nikada više neće zaigrati u u njihovim redovima a sada im igra samo jedan Bošnjak.
Cuj jedan Bosnjak...sta su Duljevic, Radovac, Rustemovic, Bekic, Alispahic, Okic, Berberovic, Kovacevic, Ostrakovic, Heric, Kadusic, itd???? Za Sarajevo mogu igrati svi koji zasluzuju i koji se bore za grad Sarajevo, a ne ko se kako zove. Leon Benko je Hrvat a covjek GINE na terenu za Sarajevo i daje 110%, i po tvojoj glupoj logici, treba on biti izbacen za nekog balavca kojeg boli cuna za grad i za klub samo sto je nas Bosnjak? Ti ocito nisi svjestan da se i Bosnjaci, Hrvati, i Srbi zajedno bore za nas klub i svi zasluzuju ovu titulu. No, ti si cuo kako Bilbija i Stojcev igraju za FKS pa mlatis glupost kako je FKS "pravoslavni klub" a nemas pojma o cemu pricas ublehasu jedan!
Manijacka propaganda..sve izgubili pa sad ko fol pucaju tu pricu. Cuj jedan Bosnjak, pa sta su onda Duljevic, Alispahic, Okic, Radovac, Ostrakovic, Berberovic, Kadusic, Heric, Bektic, Rustemovic, Kovacevic i ostali? Po tvojoj logici, mi bi trebali izbaciti jednog Leona Benka koji gine za klub Sarajevo i ubaciti nekog kojeg boli cuna za grad i klub samo sto je nas Bosnjak? Nigdje veze. Za Sarajevo mogu svi igrati koji vole ovaj klub!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko o njihovim milionima, dominantnosti i setanju ligom. Tim koji nema za platiti vodu ove sezone statisticki, samo statisticki, za nijansu losiji od multimilionera. #proud
eto te ko srbi pobjeda u porazu ahahahahhahaha sarajevo, samo jebi ove idiote
Vidim nemate odgovor vezan za moj komentar, boli istina pitari? Hehe. Pobjeda, naravno da je pobjeda do zadnjeg se kola boriti za titulu protiv toliko kupljenih utakmica i sudija, a u losem financijskom stanju. Sva sreca pa vam tim kurcu ne valja, inace bi bili bar 15 bodova iznad drugog. Plastika je plastika, nek vam amidza ulozi jos 20 miliona evrića, vi ste tuta. Mir s vama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad se pogleda tabela i ova statistika, Zeljo i Sarajevo su skoro pa identicni. Ako uzmemo u obzir ko je ulozio vise novca, onda stvarno ne znam zasto se pitari ovoliko uzdizu ovom osvojenom titulom
pa onaj se brkica hvali kkao je morao potrositi 4Mil na sarajevo, eto
@dir.preduzeca bolji ste ako cemo brojati lovu a ne titule
PRIKAŽI ODGOVORE (3)