Ovo je istoriski trenutak, FK. Sarajevo je prvi pravoslavni klub iz Federacije koji je postao prvak BiH. Tako i treba, a nekada su se kleli Aliji da "vlaška" noga nikada više neće zaigrati u u njihovim redovima a sada im igra samo jedan Bošnjak.
Cuj jedan Bosnjak...sta su Duljevic, Radovac, Rustemovic, Bekic, Alispahic, Okic, Berberovic, Kovacevic, Ostrakovic, Heric, Kadusic, itd???? Za Sarajevo mogu igrati svi koji zasluzuju i koji se bore za grad Sarajevo, a ne ko se kako zove. Leon Benko je Hrvat a covjek GINE na terenu za Sarajevo i daje 110%, i po tvojoj glupoj logici, treba on biti izbacen za nekog balavca kojeg boli cuna za grad i za klub samo sto je nas Bosnjak? Ti ocito nisi svjestan da se i Bosnjaci, Hrvati, i Srbi zajedno bore za nas klub i svi zasluzuju ovu titulu. No, ti si cuo kako Bilbija i Stojcev igraju za FKS pa mlatis glupost kako je FKS "pravoslavni klub" a nemas pojma o cemu pricas ublehasu jedan!
Manijacka propaganda..sve izgubili pa sad ko fol pucaju tu pricu. Cuj jedan Bosnjak, pa sta su onda Duljevic, Alispahic, Okic, Radovac, Ostrakovic, Berberovic, Kadusic, Heric, Bektic, Rustemovic, Kovacevic i ostali? Po tvojoj logici, mi bi trebali izbaciti jednog Leona Benka koji gine za klub Sarajevo i ubaciti nekog kojeg boli cuna za grad i klub samo sto je nas Bosnjak? Nigdje veze. Za Sarajevo mogu svi igrati koji vole ovaj klub!
Prikaži sve komentare (79)