Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam od onih koji se raduju sitnim pobjedama. Ova je bila sasvim ocekivana. No, ocekujem jos 3 pobjede u sljedecim utakmicama protiv Drine, Travnika, i Celika, odnosno da imamo 12 bodova od 4 utakmica (Ukljucujuci danasnju). Ukoliko propadnemo u zadatku, to je razocarenje. Ako nismo u stanju to uraditi, nema se cemu nadati osim mozda 2 mjesto. Zbog toga...igrajte p**** vam materina!
Ooooj štrumfova čuj zamalo da pobjede!?Trebaju onom jadnom Antolovicu noge ljubiti,čovjek ih spasio u 4-5 navrata!4 puta Šokci traze čist penal sudija lafo ne vidi..Ljudi vas izdominirali,udarajte se nogom u guzicu kad izvukoste ovaj jedan bod!
jes to majke ti gledo zelju dok je sarajvo igralo na kosevu... ps hajde nema veze, to se odavno zna da pratite najtrofejniji klub... pozz
Moderna tehnologija je čudo,pratim komplet ligu u isto vrijeme,ne sluzi internet samo za pisanje komentara na klixu papak ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oprosti mojoj mladoooosti
Horde u svom izdanju hahahahah
Zijani tiket radi vas!! bem vam
Nek je i Sarajevo pobjedilo nekoga
ko bi gore sad je dole :-)
hvala kur** visee fcs♡
malo je trebalo da željo sva 3 boda uzme,memija da zabi gotovo bi bilo
smucalo pederu tebi kurrca fali
@smucalo metnem ti ga u prkno
Rutinski nego, sad cemo mi aBd do kraja sve rutinski pobijedit. :) Sarajevo srce :*
bahahahahahhahahaha mladoat mrtvu uzmete i dignete se
hahhahahaha hahhahaha zivi bili pa vidjeli tan nazove i kaze ovdje mora x i gotovo ;)
ZAUVIJEK HORDASICA
Svaka cast dijasporka srce :* ... pusti ove ljubomorne dushe, ne obaziri se srce :* :) (:
Bog_i_batina, brzo psihijatra posjeti dok jos nije kasno.
sad smo opet prvaci
VELIKA OBARSKA - malo sarajevo