Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine titula ide Chelsea-u ili City-ju iako bih vise volio da to budu ovi prvi, s obzirom da City ne podnosim, kao navijac Uniteda. Glory Glory Man United
Ozil je veliki igrac, ali je Arsenal pokazao svima da se tim ne sastoji od jednog igraca.Nemam nista protiv Ozila ali ako Arsenal ili opcenito bilo koji tim ne moze pobijediti bez jednog igraca ne zasluzuje biti prvak.
samo da hoce Arsenal i Liverpool biti među prve 4
drama teska utakmica za arsenal.bez ozila je ovo totalno druga ekipa ali karakter ekipe uz malo srece je donio tri boda.
Nigdje veze - Arsenal je isti ovakav i s Ozilom u ekipi. Ako si gledao danas nju utakmicu, naravno. I one kad je Ozil igrao, a da nisu Liga prvaka.
Lijepo je vidjeti ovu tabelu. Arsenal u punoj formi, Chelsea i Manchester City uvijek dobri, Liverpool se oporavio nakon dugo godina, još samo da se United razigra i da pratimo najbolju ligu na svijetu.
United se vratio, iako su ih svi otpisali. Nije mala stvar imati 6 pobjeda zaredom, ali doduše daleko od toga da je ovo onaj dobri stari United :D
i onda se levati lože na barsu ili real u ligi gdje je sve jasno nakon polusezone ccc