Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas su castili Wengera za 1000 utakmicu na klupi Arsenala !!!!
Bas su ih ponizili..
i ti to smatras uspijehom? arsenal se u zadnje dvije sezone finansijski kosolidovao,potpisali su ugovor s novim proizvodjacem opreme,imaju najskuplje ulaznice u engleskoj, i opet wenger ne trosi pare. ako zele se ukljuciti ozbiljno za trofeje izlapjeli starac mora trosit pare koje stoje na racunu... ako to ne uradi osvojit ce kurrac...
Pa kakve veze to ima sa ovim sto sam ja napisao ? Zaboli me sto Wenger ne trosi pare, zbog toga i kiksa ovako i nema adekvatne zamjene igraca koji su povrijedjeni, Wallcott, Ramsey, Wilshere itd ..
hahah bjednije ekipe od ovog arsenala nema !!!! ne zbog samih igraca i kluba kao, nego zbog bjednog arsena wengera !! on je propast arsenala lik je nula !
Arsenala koji je toliko godina zaredom izborio Ligu Prvaka. Arsenala koji nema dugove. Arsenala koji je napravio tolike talente. Arsenala koji stalno gura omladinu. Da, baš je nula.
hahahh lulicu lulicu, ljudima su dragi trofeji i to je ono po cemu se trener pamti a to sto si ti nabrojao ljudi brzo zaborave, tako da je arsen wenger nula velika nula !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Chelsea nema pojma vidjećemo u ligi prvaka, Wenger ima potencijala i sljedeće sezone ako kupi drajvera i 2 napadača i jos možda defanzivnog 100% će osvojiti jer Chelsea nije se pokazao dobro ove sezone a iz sitia i Liverpoola će otići bitni igrači (džakove) u Arsenal :D
Past-tense,tu firu si našo na fejsu
Past-tense,tu foru si našo na fejsu
hahahahahhaha veliki ARSENAL je to hahahahahha mogli su jos 3-4 primit ovako su i dobro prosli.
Jebiga. Arsenalu najbolji igrači ozlijeđeni: Ozil, Walcott, Wilshere, Ramsey. Loša taktika na početku, glupost Chamberlaina i eto 6 golova u mreži. A drugo, koliko je igrača kupio Abramović a koliko izgubio Wenger u posljednjih 10 godina, dobro da je Arsenal svake godine među prva četiri. Jedini pozitivno u vezi Abramovicha je to što je osvjedočeni Židov i puno ulaže u Izrael, ali inače su takve pojave loše za nogomet.
Od citya 6:0,,od Liverpoola 5:0 , od Chelsea 5:0.... gdje su oni od neki dan "in arsen we believe" :D... smijesan klubić je ovaj arsić,,,,
ti s majstore vjerovatno od onih koje mi zovemo prelivode...klub se voli srcem ma kakve rezultate imao...
Niko nije smijesniji od tebe Protiv Citya je bilo 6-3 protiv Liverpoola 5-1 A evo ni danasnji rezultat nisi potrefio. I ti nasao nekom govoriti da je smijesan... IN ARSEN WE TRUST
ŠAMPIONSKI ! KTBFFH
da svakako. klub se voli i kad gubi. nego ovde se prica ponavlja nekoliko sezona unazad, arsenala tamburaju sve glavni konkurenti. wenger mora otvorit novcanik i dovesti nekoliko klasnih provjerenih igraca, drugog izbora nema. ovo je bruka i sramota velika za arsenal, ma koliko to neki nece da priznaju..
za pojacanja se slazem.za bruku ne.jedn ili 10 gubis tri boda u oba slucaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad ide ide....ipak,arsenal forever !