Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Real se tako lahko odrekao usluga ovog sjajnog Argentica killera...
da je Pjanić kojim slučajem ovo sto je do sad uradio u Juveu igrajući u Romi,Interu ili Milanu digli bi ga u zvijezde i napucavali cijenu ovako Coriere Sky i RAI samo blate Juve i na svaki način pokušavaju unijeti neku konfuziju u Juve a ovi naši ljubomorni debili se lahko loze....Forza Juve
Nisam fan Juventusa ali puno ulažu u igrački kadar i probrano biraju koga će kupiti. Zato i jesu stalno prvaci. Ova Roma da nije Džeke i Naingolana bila bi u rangu Bolonje.
jos kad mu Kolasinac dodje :DDDD
Ganola
Ma Mire je klasa,nek prica sta ko hoce.
Ovaj put si upravu.
maestro