Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahha jao pa ne mogu vjerovati said seljak iz tuzle je pljunuo igraca da bi ga nakon toga udario i onda je pocela tuca izmedju obje ekipe a nije istina da je torlak smirivao nego su se suljic i on onako iza ledja privukli i pokusali udarati i naravno izvukao je deblji kraj a decko koji ga je udario nikad nije bio na probi u sarajevu i to nije istina a ovog saida treba poslati nazad u tuzlu odakle je i dosao.....ostar start hahahah jadno sarajevo!
ČUJ OGREBOTINA PREBILI VAS LJUDI A TORLAKU SLOMLJENA NOSNA KOST!!!!
Samo sam tog misljenja da oni koji nisu bili na utakmici nisu dovoljno kompetentni da komentarisu ista. Kao prvo 10 igraca Sarajeva na 4 iz Radnika i Radnikovi igraci njih prebili. Radnik ih ubio igrom,sanse Sarajevo nije imalo i naravno ona seljacina Husejnovic pocne se udarat i pljuvat igrace. I da naravno ekipa Radnika je seljacka. I samo ne znam kako mozete vjerovat medijima najnormalnije je da ce stati na stranu ekipe Sarajeva. Simpaticni ste pravo.
STA BI OVI HRVATI BEZ NASIH SPORTISTA?!?! ahhahahahaa
kako ovo nazvati? ciigaanluk ili baaliinluk!?
Pamtim Vahidina Musemića, Muzurovića, Sušića, Pašića. Čak se kao kroz maglu sjećam i rahmetli Asima Ferhatovića jer me otac vodio na nekoliko utakmica Sarajeva davnih šezdesetih godina. Ali, ja kasnije počeo navijati za Želju. Znate li zašto? Zato što su ponos, etika, skromnost i poštenje uvijek stanovali na Grbavici, a ne na Koševu. Nemam vremena da sad elaboriram zašto je tako. Jednostavno, mentalitet igrača i navijača dva sarajevska kluba je uvijek bio različit. Bar se to odnosi na raniji period. Sad ne idem na utakmice.
a i jesu za te lige seljacine i jedni i drugi :)
zali ljude kojima je najveci uspjeh u zivotu to sto ga je majka rodila u nekom mjestu
Kronos 21.11.2012. u 15:59 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? ŠTRUMFOVI J--E--B--E--M VAM MAJKU ISKOMPLEKSIRANU A POSEBNO VAM NABIJEM ŠLAGIRANU FAMILIJU NA ČELU SA IVICOM KRIVOUSTIM I SINOM MU VODENOGLAVIM!
Ovo sto smo vidjeli na na probnoj utakmici je bruka jer pojedini igraci za koga je dogovorena utakmica da se vide kako igraju nogomet a pokazali su svoje fudblsko umjece.Novac je cudo za danasnju djecu jer roditelji svo koplekse lijece preko dijece jer misle da imaju novac i da mogu sve rijesiti tako.Treba sakcionisati neke igrace da neigraju nikako nogomet jer u Zenici ima klub za ragbi.
Ovo sto smo vidjeli na na probnoj utakmici je bruka jer pojedini igraci za koga je dogovorena utakmica da se vide kako igraju nogomet a pokazali su svoje fudblsko umjece.Novac je cudo za danasnju djecu jer roditelji svo koplekse lijece preko dijece jer misle da imaju novac i da mogu sve rijesiti tako.Treba sakcionisati neke igrace da neigraju nikako nogomet jer u Zenici ima klub za ragbi.
je.o te tvoj radnik i tvoji papani koje dovodis na probu u fks
http://www.pik.ba/artikal/4651784/maskara-deborah/
molim FGR raju (FOCA GORAZDE ROGATICA) da malo bace pogled na rodni list
Pitarska posla bila i ostat ce.... sve izrežirano ....
koji su ovde Srbi, da znamo za koje da navijamo?
O kakvim vi seljacima pricate....Bio sam dns na utakmicii, koja je bila korektna do tog povlacenja Saida...Koji se seljacki ponio i pljunuo igraca radnika, nakon cega ga je udario nogom...Volim Sarajevo, zivim za njega al je Said seljacina teska... Onako se ponijet prema djeci koja su ih realno razbila dns...HZ 87