Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fale Gundogan i Reus. Izostanak Lahma ce se osjetiti ali ce to pokriti Emre Can koji je imao fantasticnu sezonu u Liverpoolu. Pitanje je ljevog beka. Ali kad imas Neuera na golu i Boatenga i Humelsa na stoperskim pozicijama, bekovi mogu ici naprijed. Sredina i napad Svaba suvisno pricati.
Lako je Njemackoj kad pola Turaka ima u reprezantaciji, a ako Erdogan naredi da se svi Turci vrate za Tursku zbog cirkuZa sa armencima vidjece onda..
@hrisi-avgi Ako su 3-4 Turčina pola reprezentacije Njemačke onda ti ne znaš brojat jarane..a što se tiče vraćanja nazad u Tursku,Švaba nebi imao ništa protiv,svakako su Turci previše retardirani da bi uživali u gigantu od države kao što je Njemačka.
Hrvatska bi, usudjujem se reći, mogla pobijediti sve ekipe iz ove grupe.
Molit cu vas, ja sa BIH veze nemam. Rodjen u Splitu i odrasto ovdje, doduše dosta puta sam bio ovdje
Ne kažem ja da nisu, nego JA jebote nisam hercegovac