Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuva za šator. valja šefu plaćati pjesme! oj ha
Željka je dala za guslarska posela i večeri epske junačke poeizije
Željka uzela 6 miliona, Srbija Open firma od muža izvođač radova.
Šta ona zna šta je sport bgt
Nije da nije dala para što ne zna ništa o sportu i nema sportista u RS-u, nego nije dala pare jer te pare moraju ići pod zastavom BiH na međunarodnim takmičenjima. RS nema zasebne reprezentacije, nego ide pod našu lijepu žuto-plavu. 🇧🇦
Zeljka nemoze ni u wc dok nepita Dodika i Vucica.A te pare sto moze dodijeliti su vec otisle garantujem,i to onima sto su ispred suda danas
Nista Zrinjski i istorijski uspjeh naseg klupskog fudbala? Shupljenko daje Bosnjacima kao predstavnik Hrvata hahahah
Profesionalni klubovi moraju biti samoodrzivi i njima ja nikad ne bi dao marke . Bio zrinjski ili moj velez . Sport se dize od poluamaterskog nivoa gdje se djeca sortiraju i udara temelj da budu pravi sportisti i profesionalci .
Pa ta krava nema pojma šta je sport,kad je odrasla u vukojebinama.
Šta Željka zna o sportu???
Da je sport traktorijada onda bi je zanimalo hehe
Oprosti nam Zeljkoo, alii vi ste prdina bara sve troje...
Mozda je Tegeltija pojeo u zelenu,on je u RS najveći sportista.
Jadnooooo
I marka previše. Klubovi su privatne organizacije i neka sami sebi plaćaju hobi. Jedino gdje država treba ulagati novac su rekreativni i školski tereni za narod da uživa.
kakva klošarka - pa eto dzikalj mogla je dat nekom srpskom djetetu kad vec guzi princip ......